Βόλος: Κυνηγούσε την 26χρονη σύζυγό του με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

«Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες που δείχνουν οι ειδήσεις», της φώναζε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε  το βράδυ της Κυριακής μια 26χρονη μητέρα στον Βόλο, όταν ο σύντροφός της, άρχισε να την κυνηγά με ένα κατσαβίδι, μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 36χρονος απείλησε να σκοτώσει τη σύντροφό του, φωνάζοντάς της «θα πάθεις ό,τι κι οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

5.140 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν ήδη καταγγελθεί το 2022

Ο άνδρας, φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο και στα χέρια, ενώ, όταν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει από τη μανία του, την τραυμάτισε στο πόδι. Η 26χρονη κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία, που επενέβη αμέσως και συνέλαβε τον δράστη. 

Χθες ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τη κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής κι εξύβρισης. 

Οικονόμου: Ξεκινά το Εργαλείο Εκτίμησης Κινδύνου Ενδοοικογενειακής Βίας

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του, ωστόσο, αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. 

Θεοδωρικάκος: Θα αυξήσουμε τα γραφεία αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας

Αυτή τη φορά όμως η γυναίκα φοβήθηκε για τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της και προχώρησε στην καταγγελία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top