Σύβοτα: Ελεύθερος ο χειριστής του σκάφους

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο της 50χρονης

Ελεύθερος, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ο χειριστής του σκάφους, ο οποίος συνελήφθη χθες για τον τραγικό θάνατο της 50χρονης, η οποία έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. 

Σύβοτα: «Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω»

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα οριστεί δικάσιμος, όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση. Οι λιμενικές αρχές ερευνούν αν τηρήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας, ενώ ειδικοί πραγματογνώμονες θα ερευνήσουν την κατάσταση του εξοπλισμού έλξης του αλεξίπτωτου και τους ιμάντες πρόσδεσης. 

Σύβοτα: Νεκρή γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης-Έσπασε ιμάντας

Σύβοτα: Πώς βρήκε τραγικό θάνατο η 50χρονη

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ξέσπασε έντονο μπουρίνι στην περιοχή. Ο χειριστής του σκάφους προσπάθησε να τραβήξει τη γυναίκα με το σχοινί, όμως ο ιμάντας έλξης έσπασε κι η γυναίκα έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. 

«Οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την πτώση της γυναίκας στη θάλασσα. Ωστόσο επί μέρους θέματα θα εξακριβωθούν. Δεν πρέπει όμως το δυστύχημα αυτό να μας κάνει να δαιμονοποιήσουμε κάποιες θαλάσσιες δραστηριότητες» τόνισε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νίκος Κοκκάλας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top