Σύβοτα: «Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω»

Ο χειριστής του σκάφους περιγράφει πώς έγινε το τρομερό δυστύχημα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο χειριστής του σκάφους, από το οποίο είχε δεθεί ο ιμάντας του αλεξίπτωτου που κόπηκε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια 50χρονη γυναίκα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. 

«Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω. Ξαφνικά βγήκε ένα δυνατό μπουρίνι κι εκείνη την ώρα κόπηκε ο ιμάντας χωρίς να καταλάβω πώς. Βρέθηκα κι εγώ ο ίδιος ναυαγός και ενδεχομένως να είχα πνιγεί αν δεν είχε βρεθεί το σκάφος που μας περισυνέλεξε», είπε ο 34χρονος στον ΣΚΑΪ, που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. 

Σύβοτα: Νεκρή γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης-Έσπασε ιμάντας

«Δεν ξέρω πώς έγινε το δυστύχημα, ο μόνος λόγος που μπορώ να το αποδώσω είναι ο ξαφνικός άνεμος», πρόσθεσε.

Σύβοτα: Πώς έγινε το τρομερό δυστύχημα

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιμάντας που κρατούσε το αλεξίπτωτο της 50χρονης έσπασε, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει από μεγάλο ύψος στο νερό στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα και νότια Κέρκυρα. 

Αρχικά οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, όμως ξαφνικά ξεκίνησε ένα έντονο μπουρίνι. Ο χειριστής του σκάφους άρχισε να τραβάει τη γυναίκα με το σκοινί προς το σκάφος και περίπου 100 μέτρα πριν φτάσει στο σκάφος, ο ιμάντας για άγνωστο λόγο κόπηκε και η 50χρονη βρέθηκε στη θάλασσα. 

Το σκάφος που κάνει το δρομολόγιο Κέρκυρα - Παξοί την περισυνέλεξε και την έβγαλε στα Σύβοτα, ενώ ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη από άνδρες του λιμενικού και κρατείται. 

Η 50χρονη με καταγωγή από την Κομοτηνή είχε πάει στην περιοχή για διακοπές με την οικογένειά της. Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου και του γιου της που βρίσκονταν στο σκάφος και την παρακολουθούσαν να κάνει parasailing.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top