Σύβοτα: Νεκρή γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης-Έσπασε ιμάντας

Το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου και του γιου της

Θανάσιμα τραυματίστηκε μια νεαρή κοπέλα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα, Θεσπρωτία και νότια Κέρκυρα, όταν από μπουρίνι έσπασε ένας ιμάντας που την κρατούσε, με αποτέλεσμα να πέσει με ορμή στο νερό.

H κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε ότι έχασε τη ζωή της.

Το τραγικό είναι ότι όλο το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου και του γιου της, οι οποίοι βρίσκονταν σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάφος και την παρακολουθούσαν να κανει parasailing όπως λέγεται το σπορ με το αλεξίπτωτο θαλάσσης.

Πώς έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα

Την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν στον αέρα ξέσπασε ένα ξαφνικό μπουρίνι, έσπασε ο ιμάντας που τη συγκρατούσε και η 50χρονη έπεσε στη θάλασσα από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Στο συγκεκριμένο σπορ το αλεξίπτωτο  μπορεί να φτάσει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τα 60 μέτρα σε ύψος.

Το σκάφος που κάνει το δρομολόγιο Κέρκυρα-Παξοί περισυνέλεξε την 50χρονη και την έβγαλε στα Σύβοτα, ενώ ο χειριστής του σκάφους από το οποίο είχε δεθεί το αλεξίπτωτο συνελήφθη από άνδρες του λιμενικού και κρατείται. 

Η 50χρονη με καταγωγή από την Κομοτηνή είχε πάει στην περιοχή για διακοπές με την οικογένειά της, όμως οι ευχάριστες  στιγμές μετατράπηκαν σε τραγωδία.

 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

 

 

«Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβoτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στη Ναύπακτο στην περιοχή Κάτω Βασιλική επικράτησε αναστάτωση όταν δυνατές ριπές ανέμου άρχισαν να σηκώνουν τα πάντα. Aρκετά φουσκωτά τα πήρε ο αέρας, o κόσμος βγήκε από τη θάλασσα και πολλοί μπήκαν σε καταστήματα για να βρουν καταφύγιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top