Περιστέρι: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της αδελφής της 17χρονης

«Θέλω θανατική ποινή για τον δολοφόνο», λέει ο πατέρας της στο star.gr

Την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου της κόρης του ζητά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Την ίδια ώρα, η μικρότερη αδέλφη της, που την βρήκε νεκρή, είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα την ξαναδεί.

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», είπε στο star.gr.

Περιστέρι: Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του είναι ο 20χρονος σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία. 

Η 17χρονη που πέθανε στο Περιστέρι

Η 17χρονη Νικολέττα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι 

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», συνέχισε ο πατέρας της 17χρονης.

Περιστέρι: «Μου έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη»

Πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει με τη Νικολέττα και του έδωσε την εντύπωση ότι είναι καλά. 

Περιστέρι: Πώς θα εντοπιστεί ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας;

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Δε μου είπε ότι είχε κάποιο πρόβλημα, ότι είχε συμβεί κάτι που την είχε στεναχωρήσει. Αντίθετα έδειχνε πολύ χαρούμενη, δεν μου έδειξε κάτι για να ανησυχήσω», είπε.

Η 17χρονη με τον σύντροφό της

Η 17χρονη με τον σύντροφό της, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της

Όσο για τον σύντροφό της, αυτόν τον είχε συναντήσει μόνο μια φορά και είχαν μιλήσει για πολύ λίγο. 

Περιστέρι: Η αδερφή της βρήκε νεκρή τη Νικολέτα - «Φέρε το παιδί μου πίσω!»

«Δεν κατάλαβα πολλά για τον χαρακτήρα του. Είχα κάποιους ενδοιασμούς, τους οποίους τους είχα πει και στη Νικολέττα και τη μητέρα της, όμως εκείνες με καθησύχασαν», είπε. 

Περιστέρι: «Καρδιά μου πόσο μου λείπεις»

Η αδελφή της Νικολέττας μετά τον θάνατό της έκανε μια σειρά από αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές. 

«Καρδιά μου, πόσο μου λείπεις αδελφούλα μου», έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια σειρά από stories δείχνοντας την οδύνη της για τον θάνατο της αδελφής της. 

«Θέλω να τα κάνω όλα όπως πριν, όχι δε θέλω άλλο να κλαις κοριτσάκι μου όμορφο», γράφει σε ένα από αυτά η αδελφή της 17χρονης, και αναδημοσίευσε την ιστορία μιας φίλης της Νικολέττας, η οποία ανέφερε:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αγάπη μου. Σου έλεγα να φύγεις και δεν έφευγες. Θα σε αγαπάω πάντα. Θα προσέχεις από πάνω την αδελφούλα σου, ελαφρύ εύχομαι να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Περιστέρι: Πιθανόν να κρύβεται στα βόρεια προάστια

Την ίδια ώρα, ο 20χρονος Πακιστανός παραμένει άφαντος μετά τη δολοφονία της 17χρονης, όμως οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εμφανιστεί οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα και να παραδοθεί, ακόμα κι εντός της ημέρας. 

σύντροφος 17χρονης Περιστέρι

Ο σύντροφος της 17χρονης έχει εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία της

Ο νεαρός, εξαφανίστηκε λίγο αφότου βρέθηκε νεκρή η 17χρονη. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι συγκάτοικοί του, πήγε στο σπίτι, όπου έμενε, πήρε μια βαλίτσα και τους είπε ότι φεύγει, χωρίς να τους εξηγεί τον λόγο. 

Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης - Πάλεψε για τη ζωή της

Οι αστυνομικές αρχές έχουν «χτενίσει» το κέντρο και τα δυτικά προάστια της Αττικής, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον άνδρα. Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι πιθανόν να κρύβεται σε σπίτι φιλικού του προσώπου στα βόρεια προάστια.  

Περιστέρι 17χρονη: Εξετάζεται το σενάριο να του ζήτησε να χωρίσουν

Σύμφωνα με φίλους της 17χρονης, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε πολλούς καβγάδες, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο η κοπέλα να ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν κι εκείνος να εξοργίστηκε. 

Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη στο διαμέρισμά της – Αναζητείται ο σύντροφός της

Ο δράστης της δολοφονίας έκλεισε με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη της άτυχης κοπέλας με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο. Η 17χρονη πάλεψε για ώρα με τον δολοφόνο της για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, DNA του δολοφόνου βρέθηκε στα νύχια της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top