Περιστέρι: Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Ο πατέρας της έμαθε για τη δολοφονία της από τις ειδήσεις

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον σύντροφο της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι. Εκτιμάται ότι κρύβεται και πιθανόν να παραδοθεί σύντομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της κοπέλας. Ο πατέρας της είναι σε κατάσταση σοκ, αφού έμαθε για τον χαμό του παιδιού του από τις ειδήσεις. 

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συντρόφου της 17χρονης, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι, έχει εξαπολύσει η αστυνομία. 

Περιστέρι: Πώς θα εντοπιστεί ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας;

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον νεαρό Πακιστανό, ο οποίος πιθανολογείται ότι βρισκόταν μαζί με την άτυχη κοπέλα την ώρα του θανάτου της. 

Περιστέρι: Πιθανόν να κρύβεται και να παραδοθεί σύντομα στην αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε κλειδί του σπιτιού της, καθώς έμενε μαζί με την ίδια, τη μητέρα και την αδελφή της. Φαίνεται, μάλιστα, ότι εκμεταλλεύτηκε το χρονικό διάστημα μετά τη δολοφονία της 17χρονης για να μαζέψει τα πράγματά του και να εξαφανιστεί.  

Περιστέρι: Η αδερφή της βρήκε νεκρή τη Νικολέτα - «Φέρε το παιδί μου πίσω!»

Η κοπέλα άλλωστε βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της αρκετή ώρα αργότερα, αφού είχαν προηγηθεί επίμονες προσπάθειες της μητέρας της να την εντοπίσει στο τηλέφωνο. 

17χρονη Περιστέρι

Η άτυχη 17χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι

Ο 20χρονος έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Δευτέρας. 

Εάν κι εφόσον είναι αυτός ο δράστης, είναι ζήτημα χρόνου για την ΕΛ.ΑΣ. ο εντοπισμός του, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην είχε προετοιμάσει τη διαφυγή του. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι μπορεί να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο. 

Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης - Πάλεψε για τη ζωή της

Μαρτυρικές καταθέσεις στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, θέλουν τον συγκεκριμένο άντρα να εξαφανίζεται λίγο πριν τα μεσάνυχτα πηγαίνοντας στο σπίτι που διαμένει με άλλα άτομα, γεμίζοντας με ρούχα έναν σάκο και λέγοντας ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα φύγει για το εξωτερικό. 

Περιστέρι: Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της άτυχης κοπέλας, η οποία φαίνεται ότι πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για τη ζωή της. 

Η 17χρονη με τον σύντροφό της

Σύμφωνα με φίλους της κοπέλας το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό είχε πολλούς καβγάδες

Ο δράστης πίεσε με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη της, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. 

Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη στο διαμέρισμά της – Αναζητείται ο σύντροφός της

Ο ιατροδικαστής, έπειτα από μια λεπτομερή εξέταση, διαπίστωσε ότι, για να σταματήσει την κοπέλα να φωνάζει και να ζητά βοήθεια, ο δράστης πίεζε με το ένα ή ακόμα και με τα δύο χέρια του τη μύτη και το στόμα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρει φρικτό θάνατο.

Αμέσως μετά, την εγκατέλειψε επάνω στο κρεβάτι και εξαφανίστηκε. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Περιστέρι: «Έμαθα για τη δολοφονία από την τηλεόραση», είπε ο πατέρας της

Την ίδια ώρα ο πατέρας της 17χρονης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς έμαθε για τον χαμό του παιδιού του από την τηλεόραση. 

Μιλώντας στον Alpha, είπε πως έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από τη μικρότερη κόρη του, η οποία τον ενημέρωνε για τον θάνατο της Νικολέττας. 

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου η κόρη και έγραψε “Μπαμπά, χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», είπε.

Σε ερώτηση για το αν η κόρη του του είχε αναφέρει πως είχε προβλήματα με τον σύντροφό της, εκείνος απάντησε:

«Δεν είχε κάνει παράπονα γι’ αυτή τη σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη. Θρηνούμε, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι».

Περιστέρι: Πιθανόν να του ζήτησε να χωρίσουν και να εξοργίστηκε

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της 17χρονης, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά τον τελευταίο καιρό. 

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει το σενάριο η κοπέλα να του ζήτησε να χωρίσουν κι εκείνος να εξοργίστηκε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επίσης, η οικογένεια είναι Ρομά από το Μακρυχώρι Ημαθίας, που είχαν έρθει πριν από μερικά χρόνια στο Περιστέρι. Το άτυχο κορίτσι μάλιστα διατηρούσε έξι προφίλ στο facebook, στα οποία φαίνεται πως είχε πάρα πολλούς διαδικτυακούς φίλους από το Πακιστάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top