Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης - Πάλεψε για τη ζωή της

Πήρε τη βαλίτσα του κι εξαφανίστηκε ο σύντροφός της

Εγκληματική ενέργεια δείχνει να είναι ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία. 

Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε στο κρεβάτι της, ημίγυμνη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γεώργιο Ντιλέρνια, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά, κάτι που δείχνει ότι ο δράστης έβαλέ το χέρι στο πρόσωπο της 17χρονης και πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής εντόπισε μελανιές στο δεξί χέρι της 17χρονης, πιθανότητα από τα δάχτυλα του δράστη, απόδειξη ότι το κορίτσι αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο του μέχρι τελευταία στιγμή.

Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη στο διαμέρισμά της – Αναζητείται ο σύντροφός της

Η αστυνομία αναζητά τον Πακιστανό σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το μεσημέρι η μητέρα της 17χρονης της τηλεφωνούσε συνεχώς, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Η μεγαλύτερη κόρη της πήγε με τον σύντροφό της στο σπίτι και χτυπούσαν το κουδούνι, χωρίς όμως να τους ανοίγει κανείς. Έτσι ο σύντροφος της μεγάλης αδελφής πήδηξε από το διπλανό μπαλκόνι και βρήκε τη μικρή νεκρή μέσα στο σπίτι. 

Περιστέρι: «Πήρε μια βαλίτσα κι έφυγε»

Στη ΓΑΔΑ βρίσκονται για να καταθέσουν η μητέρα και η αδελφή της άτυχης νεαρής, που τη βρήκαν νεκρή, αλλά και οι συγκάτοικοι του συντρόφου της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. 

Περιστέρι δολοφονία

Η 17χρονη εντοπίστηκε στην κρεβατοκάμαρά της ημίγυμνη, με μώλωπες σε όλο της το σώμα

Οι συγκάτοικοι του Πακιστανού φέρεται να κατέθεσαν ότι επέστρεψε τη Δευτέρα στο διαμέρισμά τους, πήρε μια βαλίτσα και τους είπε «εγώ φεύγω από το σπίτι», χωρίς να τους διευκρινίσει πού πάει και για ποιον λόγο φεύγει. 

Περιστέρι: «Ο σύντροφός της φαινόταν ήσυχος»

Φίλη της 17χρονης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πριν λίγες μέρες την είχε δει και έδειχνε χαρούμενη και σε καλή κατάσταση. 

Όπως είπε, είχε γνωρίσει τον σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ήταν μεγαλύτερη ηλικίας και είχαν σχέση για περίπου τέσσερις μήνες. 

Περιστέρι δολοφονία 17χρονης

Η αστυνομία αναζητά ως βασικό ύποπτο τον σύντροφο της 17χρονης

Σε ερώτηση αν είχαν καβγάδες, η κοπέλα δήλωσε πως δε γνώριζε κάτι τέτοιο, ενώ είπε πως έδειχνε ήσυχος άνθρωπος και δεν είχε δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να της κάνει κακό. 

Περιστέρι: Γειτόνισσα της κοπέλας είπε πως άκουσε φωνές

Γειτόνισσα της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε δει ούτε την άτυχη κοπέλα, ούτε τη μητέρα και την αδελφή της, καθώς είχε μετακομίσει στην πολυκατοικία μόλις πριν από έναν μήνα. 

Τη Δευτέρα κάποιος της χτύπησε το κουδούνι και της ζήτησε να του ανοίξει γιατί είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Εκείνη άνοιξε και κάποια στιγμή για λίγα δεύτερα άκουσε φωνές. Όμως δε συνεχίστηκαν κι έτσι κοιμήθηκε και σήμερα έμαθε για τον θάνατο της 17χρονης. 

Εάν προκύψει ότι πρόκειται για γυναικοκτονία θα είναι η τρίτη μέσα σε λίγα 24ωρα, μετά από τις δολοφονίες των δύο γυναικών στο Ρέθυμνο και τη Ζάκυνθο την Κυριακή.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top