Χαλκιδική: Βρέθηκε μαγιό στην Κατερίνη – Ίσως ανήκει στον αγνοούμενο

Εξαντλούνται οι ελπίδες για την ανεύρεση του Μάρτιν

Ρεπορτάζ του Star για τους αγνοούμενους τουρίστες από τη Βόρεια Μακεδονία στη Χαλκιδική (10/7/22)

Συνεχίζονται για 13η μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου Μάρτιν, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν όταν βούτηξε στη θάλασσα στο Ποσείδι της Χαλκιδικής

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr βρέθηκε ένα μαγιό σε φύκια στην περιοχή της Κατερίνης με τις αρχές να εκτιμούν ότι μπορεί να ανήκει και στον νεαρό αγνοούμενο. 

Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο αδερφός του Μάρτιν - «Δε φεύγω χωρίς εκείνον»

«Μας έστειλαν μία φωτογραφία το πρωί με ένα μαγιό ανάμεσα σε φύκια στην Κατερίνη, ωστόσο ο πολίτης που το απαθανάτισε, δεν το μάζεψε και έτσι δεν μπορούμε να το δείξουμε στην οικογένεια. Παρ’ όλ’ αυτά το είδαν κι επειδή στη φωτογραφία φαίνεται από την ανάποδη πλευρά, μας είπαν ότι πιστεύουν πως μοιάζει με το μαγιό του Μάρτιν», δήλωσε στο GRTimes ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Αναστάσιος Ράμος.

Χαλκιδική: «Σας εκλιπαρώ βρείτε τον γιο μου»

Πλέον οι έρευνες μεταφέρονται στην περιοχή της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα σε Μακρύγιαλο, Αλυκές Κίτρους και Πύδνα. Ωστόσο οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός ο 32χρονος εξανεμίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρτιν, μαζί με δύο φίλους του, επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του. 

Χαλκιδική: Παιδιά στη Λήμνο είχαν χάσει την μπάλα που έσωσε τον 30χρονο

Βούτηξαν στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. 

Χαλκιδική: Δεν ξέρει καλό κολύμπι ο 28χρονος που αγνοείται

Ωστόσο, ο ένας εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα. Ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top