Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο αδερφός του Μάρτιν - «Δε φεύγω χωρίς εκείνον»

Ο 28χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία αγνοείται για 10 ημέρες

Ρεπορτάζ του Star για τους αγνοούμενους τουρίστες από τη Βόρεια Μακεδονία στη Χαλκιδική (10/7/22)

«Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός του άτυχου Μάρτιν, του νεαρού από τη Βόρεια Μακεδονια  που αγνοείται εδώ και 10 μέρες, όταν παρασύρθηκε από τα ρεύματα μαζί με δύο φίλους του στην παραλία «Μύτη», στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, όπου είχαν πάει διακοπές.

Χαλκιδική: «Σας εκλιπαρώ βρείτε τον γιο μου»

Ο ένας είχε διασωθεί εγκαίρως, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε από Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, 14 ναυτικά μίλια από τη στεριά. Τα ίχνη του 30χρονου είχαν χαθεί για 18 ώρες μέσα στη θάλασσα, όμως κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός χάρη σε μια παιδική μπάλα.

Χαλκιδική: Παιδιά στη Λήμνο είχαν χάσει την μπάλα που έσωσε τον 30χρονο

Χαλκιδική - αγνοούμενος

Χαλκιδική: Για 10 ημέρες αγνοείται ο Μάρτιν - Αγωνιά ο αδερφός του

Ο αδερφός του 28χρονου, ο Γκόραν Γιοβανόφσκι, βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στη Χαλκιδική, στην περιοχή που χάθηκε ο αδερφός του και ελπίζει σε ένα θαύμα.  Μιλώντας στο ThessToday.gr, λέει συγκλονισμένος ότι δε θα επιστρέψει στην πατρίδα του χωρίς τον αδερφό του.

Βρίσκομαι στη Χαλκιδική με την μητέρα μου, τη σύζυγό μου και το παιδάκι μας, ψάχνοντας τον αδερφό μου. Μέχρι τώρα δυστυχώς, δεν έχουμε κανένα αποτέλεσμα, κανένα σημάδι. Έχουμε “κολλήσει” σε άλλη χώρα, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου χωρίς τον αδερφό μου. Δεν μπορώ να πω στην μητέρα μου, πως θα γυρίσουμε στην πατρίδα μας χωρίς αυτόν.

Ο αδερφός του αγνοούμενου, βυθισμένος στην απόγνωση, απευθύνει για ακόμη μία φορά έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφό του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συνδράμει στον εντοπισμό του αδερφού μου. Οι δωρεές είναι πολύ σημαντικές και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς αυτές. Πλέον όμως είμαστε ελάχιστοι στις έρευνες και έχουμε πολύ μεγάλη έκταση να καλύψουμε. Χρειαζόμαστε αεροπλάνα, επιπλέον drone και ελικόπτερα, οποιοσδήποτε μπορεί και ας ψάξει μαζί μας», πρόσθεσε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου συνεχίζονται με τη συνδρομη εθελοντών του ΟΦΚΑΘ.

Η έκκληση του αδερφού του 28χρονου αγνοούμενου από τη Βόρεια Μακεδονία /  thesstoday
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top