Σάμος: Αναζωπυρώθηκε η φωτιά

Πυκνοί καπνοί στον Μαραθόκαμπο

Ο Ρουμάνος πιλότος είναι καλά στην υγεία του - Χωρίς τις αισθήσεις τους τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συναγερμός έχει σημάνει και πάλι στη Σάμο, καθώς αναζωπυρώθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης και είχε οριοθετηθεί σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το samosvoice.gr, καπνοί υψώνονται στον Μαραθόκαμπο. Επιτόπου είχαν παραμείνει οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές που δίνουν τώρα νέα μάχη.

Σάμος: Μαίνεται η φωτιά - Εκκενώθηκαν δύο οικισμοί

Όλη νύχτα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κι εθελοντές έδιναν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες. 

φωτιά Σάμος

Καπνοί υψώθηκαν και πάλι στον Μαραθόκαμπο

Οι καιρικές συνθήκες σήμερα στο νησί είναι πολύ καλύτερες και οι άνεμοι έχουν κοπάσει, κάτι που διευκολύνει το έργο της πυρόσβεσης. 

Σημειώνεται ότι χθες είχε εκκενωθεί προληπτικά ο οικισμός Αγία Κυριακή.

Σάμος: Συγκλονίζει ο μηχανικός που διασώθηκε - Πώς συνετρίβη το ελικόπτερο

Στη Σάμο επιχειρούσαν χθες 78 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων και 28 πυροσβεστών που έφτασαν στο νησί από την Αττική, 15 οχήματα και δύο ελικόπτερα.

Πτώση ελικοπτέρου σε Σάμο: Εντοπίστηκε σώος ο τέταρτος αγνοούμενος

Συνδρομή παρέχει ο Ελληνικός Στρατός και η Τοπική Αυτοδιοίκηση με μηχανήματα έργου και υδροφόρες, καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών πυροσβεστών με εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα.

Φωτιά Σάμος: Δύο νεκροί από πτώση ελικοπτέρου

Χθες ένα από τα πυροσβεστικά ελικόπτερα που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο νησί κατέπεσε στα ανοιχτά της Πλάκας. 

Σάμος: Πατέρας 2 παιδιών ο Έλληνας που σκοτώθηκε στην πτώση του ελικοπτέρου

Δύο από τους τέσσερις επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για τον Έλληνα σύνδεσμο και τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, ενώ σώοι είναι ο μηχανικός του ελικοπτέρου που είναι Μολδαβός και ο χειριστής επίσης Μολδαβός που ήταν ο τελευταίος που διασώθηκε κολυμπώντας στην ακτή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες του δυστυχήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top