Τεχνικός σύμβουλος Γεωργίας Μπίκα: «Δεν υπάρχει δείγμα DNA από τη σουίτα»

Θα ζητήσει επανεξέταση του DNA καθώς προκύπτουν κενά, όπως υποστηρίζει

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Ο τεχνικός της σύμβουλος, όπως αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίου του Star, θα ζητήσει επανεξέταση και του DNA, καθώς προκύπτουν κενά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κανείς δε μου είπε “δώσε δείγμα τώρα”»

Tα αποτελέσματα του DNA παραδόθηκαν στον ιατροδικαστή και τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας σήμερα το πρωί. Αναφέρουν την ύπαρξη DNA ενός άνδρα. Η ανάγνωσή τους από την  πλευρά του έφερε νέα δεδομένα που πρέπει να διερευνηθούν, όπως δηλώνει o τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας, Δημήτρης Γαλεντέρης. Ο ίδιος σημειώνει ότι το πρωτόκολλο τηρήθηκε στη δειγματοληψία στη Γεωργία, όχι όμως και στο δωμάτιο 602.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δε δείχνουν χρήση ουσιών οι τοξικολογικές της Γεωργίας

«Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα, από το DNA του χώρου. Έχουμε μόνο από τα ρούχα της και από το σώμα της» επισημαίνει ο ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας. 

Η απόδειξη του φαρμακείου ότι η 24χρονη αγόρασε ουροσυλλέκτες

Η Γεωργία ήταν εκείνη που έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, όπως αναφέρει και αναζητούσε επί 40 λεπτά φαρμακείο για να προμηθευτεί ουροσυλλέκτες.

Φαρμακοποιός λέει ότι πούλησε δύο ουροσυλλέκτες στη Γεωργία Μπίκα

Η απόδειξη του φαρμακείου, που έφερε στο φως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δείχνει ότι την 1η Ιανουαρίου η 24χρονη αγόρασε δύο. Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι της χορηγήθηκαν δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες.

Ιατροδικαστής: «Το αίμα θα έκανε και ποσοτικό έλεγχο»

O ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης εξήγησε μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιώργο Ευγενίδη τι θα έδειχνε το αίμα αν είχε ληφθεί από τη Γεωργία.

«Το αίμα είναι ένα καλό βιολογικό υλικό και αυτό, το οποίο βοηθάει στις συγκεντρώσεις. Με το αίμα μπορείς να κάνεις όχι μόνο ποιοτικό αλλά και ποσοτικό έλεγχο» είπε ο κ.Σωκράτης Τσαντίρης.

Εκτός από τα εργαστηριακά ευρήματα η ανακρίτρια περιμένει τα αποτελέσματα από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων των εμπλεκομένων στην υπόθεση και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top