Φαρμακοποιός λέει ότι πούλησε δύο ουροσυλλέκτες στη Γεωργία Μπίκα

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει τους ισχυρισμούς της 24χρονης

Φαρμακοποιός, από τον οποίο αγόρασε η Γεωργία Μπίκα τους δύο ουροσυλλέκτες για να παραδώσει δείγμα στην αστυνομία για τις τοξικολογικές, διέψευσε τους ισχυρισμούς των αστυνομικών του Α.Τ Λευκού Πύργου, ότι εκείνοι έδωσαν στην κοπέλα τα δύο δοχεία. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Η πρώτη αντίδραση του 27χρονου μετά τις τοξικολογικές

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως οι αστυνομικοί χορήγησαν στην 24χρονη δύο αποστειρωμένους ουροσυλλέκτες. 

Αντίθετα, η ίδια η Γεωργία, μιλώντας στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο είπε πως αναγκάστηκε, όντας σε άθλια κατάσταση να ψάχνει για εφημερεύον φαρμακείο, ώστε να αγοράσει μόνη της τους ουροσυλλέκτες για να δώσει το δείγμα. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κανείς δε μου είπε “δώσε δείγμα τώρα”»

Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέβασε στο instagram και την απόδειξη αγοράς από συγκεκριμένο φαρμακείο της Θεσσαλονίκης. 

Η εκπομπή «Το Πρωινό», επικοινώνησε με τον φαρμακοποιό, ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα όντως την Πρωτοχρονιά πήγε στο φαρμακείο του και αγόρασε τους δύο ουροσυλλέκτες. 

Τι λένε ΕΛΑΣ και Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τις τοξικολογικές της Γεωργίας

«Μπήκε μέσα στο φαρμακείο η κοπέλα και πήρε δύο ουροσυλλέκτες. Δε θυμάμαι σε τι κατάσταση βρισκόταν, μόνο ότι ήρθε το απόγευμα γιατί εφημέρευα και γινόταν χαμός στο φαρμακείο. Δε θυμάμαι να μου κίνησε κάτι την περιέργεια», είπε ο φαρμακοποιός. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δε δείχνουν χρήση ουσιών οι τοξικολογικές της Γεωργίας

Στην εκπομπή μίλησε και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η 24χρονη, Δ. Γεραφέντης, ο οποίος επανέλαβε ότι θα ζητηθεί επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων και εξέταση μέσω τριχών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top