Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κανείς δε μου είπε “δώσε δείγμα τώρα”»

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα (2/2)

Τη δική της απάντηση στους ισχυρισμούς της αστυνομίας ότι όλα έγιναν όπως προβλέπει η διαδικασία και σύμφωνα με τις οδηγίες ιατροδικαστή έδωσε η Γεωργία Μπίκα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές εξετάσεις που της έγιναν. 

Τι λένε ΕΛΑΣ και Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τις τοξικολογικές της Γεωργίας

Μιλώντας διαδικτυακά, μέσω Instagram, στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η 24χρονη αναφέρθηκε στη μέρα που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη και έδωσε δείγμα για να γίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. 

 

 

«Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία. Μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι "κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο" και έπειτα έδωσε την εντολή», είπε αρχικά. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δε δείχνουν χρήση ουσιών οι τοξικολογικές της Γεωργίας

Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν της έδωσαν ουροσυλλέκτες, αλλά της είπαν να πάει να τους πάρει μόνη της. 

 

 

«Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Έβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα, αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή "δώσε τα ούρα"», πρόσθεσε η Γεωργία.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό με χάπια από κατηγορούμενο

H ανακοίνωση της αστυνομίας για τη Γεωργία Μπίκα 

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πλευρά της σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως χορηγήθηκαν στην κοπέλα δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι, αφού ελήφθη το δείγμα, διατηρήθηκαν σε ψυχρό περιβάλλον, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας. 

Κατασχέθηκε, επίσης, ρουχισμός της, ενώ την Κυριακή 2 Ιανουαρίου ελήφθησαν (5) πέντε στειλεοί με επιχρίσματα της παθούσας για προσδιορισμό βιολογικού υλικού (DNA), τα οποία μας παραδόθηκαν την 03/01/2022 και απεστάλησαν στα αρμόδια εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, για διενέργεια εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων 

Χθες μετά από σχεδόν ένα μήνα έφτασαν στα εργαστήρια του ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από δείγμα που είχε σταλεί σε εργαστήριο της Βέρνης στην Ελβετία. 

Σύμφωνα με αυτά, δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της 24χρονης, ενώ μικρή ήταν και η ποσότητα του αλκοόλ. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης, ο οποίος έχει οριστεί ως πραγματογνώμονας από την πλευρά της Γεωργίας, σημείωσε πως το χάπι του βιασμού δεν εντοπίζεται στα ούρα μετά από 12 ώρες. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέες καταθέσεις από καλεσμένους στο πάρτι

Η 24χρονη δήλωσε ότι θα ζητήσει επανεξέταση και ανάλυση τριχών, ώστε να επιβεβαιωθούν ή όχι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ενώ ο δικηγόρος της σημείωσε πως αν και οι τοξικολογικές έδειξαν ότι δε χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε βιασμός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top