Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό με χάπια από κατηγορούμενο

Η υπόθεση παρομοιάζει τον βιασμό που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα

Από λεπτό σε λεπτό αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα, για τον βιασμό που καταγγέλλει πως δέχθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Οι τοξικολογικές της Γεωργίας δίνουν απαντήσεις

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές, καθώς έρχεται στο φως  και νέα καταγγελία εις βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στρατού Λημνιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η νέα υπόθεση βιασμού φέρεται να εκτυλίχθηκε το 2016 με φερόμενο θύτη ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό από άλλη κοπέλα

Η νέα καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως βρισκόταν σε εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη, όταν έπεσε θύμα βιασμού. Μάλιστα, το περιστατικό παρομοιάζει πολύ την υπόθεση της Γεωργίας, καθώς και σε αυτό ο θύτης φέρεται να της χορήγησε χάπια προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της. 

Έως σήμερα, έχει καταγγείλει η 24χρονη Γεωργία, αλλά και μία 30χρονη, η οποία δεν έχει ακόμα καταθέσει, αλλά έχει αποκαλύψει νέο περιστατικό, στο οποίο εμπλέκεται ο διοργανωτής του πάρτι. Επίσης, υπάρχουν δύο καταγγελίες για πρόσωπα εμπλεκόμενα σε κυκλώματα μαστροπείας από τον δικηγόρο της 24χρονης, Θανάση Ζιώγο. 

Γκαζάκια στο γραφείο του Θ. Αλεξόπουλου 

Έκρηξη από γκαζάκια σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του Θεόφιλου Αλεξόπουλου, του δικηγόρου ενός εκ των φερόμενων δραστών στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης. 

Η Γεωργία Μπίκα είχε υποστηρίξει πως στην πρώτη κατάθεσή της στην αστυνομία ο κύριος Αλεξόπουλος της είχε επιτεθεί προκειμένου να την εμποδίσει να αποκαλύψει όσα συνέβησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια σε γραφεία δικηγόρου που κατήγγειλε η 24χρονη

Ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση της καταγγέλλουσας, ενώ δηλώνει πως εδώ και δύο εβδομάδες δέχεται επίθεση καθημερινά. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top