Βιασμός Θεσσαλονίκη: Οι τοξικολογικές της Γεωργίας δίνουν απαντήσεις

Καταθέτουν στις Αρχές όσοι βρέθηκαν στο πάρτι - Τι κατέθεσε ο μετρ

Όλους τους καλεσμένους στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του ξενοδοχείου, όπου κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία ότι βιάσθηκε θα εξετάσει η 5η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Βιασμός 24χρονης: «Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο - Ήταν σοκαριστικό»

Ο 32χρονος μετρ που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στη σουίτα αρνήθηκε κατηγορηματικά στην ανακρίτρια ότι είναι ο διοργανωτής του πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμεινε στα γεγονότα που περιέγραψε στην αρχική κατάθεσή του στην αστυνομία.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Τι πας να κάνεις, να τα βάλεις με billionaire;»

«Δεν είμαι ο διοργανωτής του συγκεκριμένου πάρτι. Ήμουν καλεσμένος και απλά κάλεσα και μια φίλη μου. Όταν έφυγε η Γεωργία, λίγα λεπτά αργότερα έφυγα και εγώ. Πήγα στο σπίτι ενός φίλου. Όταν πήρε τηλέφωνο η Γεωργία και μου είπε ότι δεν μπορεί να φύγει, ήμουν ήδη στο σπίτι του φίλου μου», φέρεται να κατέθεσε.

βιασμός Θεσσαλονίκη

Από σήμερα αρχίσαν να καταθέτουν και όλοι όσοι πέρασαν έστω και λίγα λεπτά το βραδύ της πρωτοχρονιάς από τη σουίτα. Ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν ως μάρτυρες και οι δύο φίλες της Γεωργίας που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δύο νέες μαρτυρίες από κοπέλες για το πάρτι στη σουίτα

«Φως» στην υπόθεση θα δώσουν οι τοξικολογικές τις επόμενες ώρες

Καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης θα ειναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να παραδοθούν επίσημα στην ανακρίτρια την Παρασκευή.

Οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου.

Το τελικό πόρισμα, όμως, θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας, όπου θα διευκρινίζεται και η ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό της κοπέλας. 

24χρονη Γεωργία

Επέστρεψε στη δουλειά της η Γεωργία

Στο μεταξύ η 24χρονη έχει αρχίσει να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της, καθώς θέλει να επανέλθει στη καθημερινότητα προκειμένου να υποστηριχθεί ψυχολογικά.

Αποφεύγει, ωστόσο, εξωτερικές εργασίες σε τράπεζες και υπηρεσίες, καθώς νιώθει αμήχανα όταν ο κόσμος την αναγνωρίζει.

Γεωργία Μπίκα

Deutsche Welle: Σοκαριστικά στοιχεία για τους βιασμούς

Έγκλημα χωρίς τιμωρία οι σεξουαλικές επιθέσεις στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τη μελέτη του εγκληματολόγου και βουλευτή της ΝΔ, Άγγελου Τσιγκρή που δημοσιεύει η Deutsche Welle, από τους 4.500 βιασμούς ή απόπειρες που διαπράττονται το χρόνο στην Ελλάδα, μόνο το 6% καταγγέλλονται, δηλαδή οι 270 υποθέσεις, ενώ μόλις 47 φτάνουν στην ακροαματική διαδικασία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top