Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δύο νέες μαρτυρίες από κοπέλες για το πάρτι στη σουίτα

Εν αναμονή των τοξικολιγικών εξετάσεων - Πότε θα δοθούν στην ανακρίτρια

Τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία έχει καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να συνθέσουν αυτή την εβδομάδα οι αρχές.

Η ανακρίτρια αναμένεται να παρει στα χέρια της το φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Αυτή η πραγματογνωνοσύνη παραγγέλθηκε από το τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου. Αφού παραγγέλθηκε εκεί, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πάνε εκεί. Το τμήμα θα μεταφέρει τις τοξικολογικές στην ανακρίτρια. Επικοινωνησα με τον διοικητή του τμήματος, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κάτι στο τμήμα. Είχε την ευγενική καλωσύνη να επικοινωνήσει ο ίδιος με την ιατροδικαστική υπηρεσία, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάτι σήμερα», είπε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Καλεσμένη στο πάρτι περιγράφει τι έγινε στη σουίτα

Τα αποτελέσματα αναμένεται να δώσουν απάντηση στο ερώτημα εάν χορηγήθηκε στην κοπέλα κάποια ναρκωτική ή άλλη ουσία.

Εξάλλου, θα καταθέσουν 2 άτομα φίλοι της Γεωργίας και του εργοδότη της: η 17χρονη φίλη της με την οποία πήγαν μαζί στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι αλλά και ένας φίλος του εργοδότη της.

Δύο νέες μαρτυρίες για το πάρτι στη σουίτα 401

Την ώρα που ανάκριση και έρευνα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο κοπέλες 22 και 24 ετών, που παραβρέθηκαν στην σουίτα 401, περιγράφουν το κλίμα στην «Μακεδονία της Κυριακής».

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ανάλυση του DNA που βρέθηκε

«Δε μας έγινε κανένας έλεγχος. Δεν έλεγξε κανείς τα πιστοποιητικά μας. Αλλά ούτε μας ρώτησαν από τη ρεσεψιόν σε ποιο δωμάτιο πάμε. Απλά μπήκαμε και ανεβήκαμε στην σουίτα», είπε η 24χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις δύο κοπέλες κάλεσε στο πάρτι το ίδιο άτομο που προσκάλεσε και την Γεωργία.

«Φτάσαμε στις 3 τα ξημερώματα. Μας υποδέχθηκε ο ...,  δεν ξέραμε ποιους θα συναντήσουμε και τι θα δούμε. Ήταν περίπου 10  κοπέλες που κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και 7 αγόρια αν θυμάμαι καλά».

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Μέσα στη σουίτα όπου έγινε το πάρτι

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας τις ερχόμενες ημέρες θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες περίπου 30 άτομα που παραβρέθηκαν στο ρεβεγιόν για να «φωτήσουν» την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top