Βιασμός Θεσσαλονίκη: Μέσα στη σουίτα όπου έγινε το πάρτι

Οι στιγμές λίγο πριν τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

Για πρώτη φορά βίντεο φέρνει στο φως εικόνες μέσα από τη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου την παραμονή Πρωτοχρονιάς έγινε το διαβόητο πάρτι, στο οποίο καταγγέλλει ότι βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. 

Στο βίντεο αυτό, που μετέδωσε το Mega αποκαλύπτει όλα όσα γίνονταν μέσα στη σουίτα «401». 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κάνω έκκληση σε όλες τις κοπέλες να μιλήσουν»

Τα φώτα είναι χαμηλά και υπάρχει ένα μπαρ γεμάτο με μπουκάλια με ακριβά ποτά. Η μουσική παίζει δυνατά και η ατμόσφαιρα είναι… εορταστική. 

σουίτα Θεσσαλονίκη

Μέσα στη σουίτα, όπου έγινε το πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό οι παρευρισκόμενοι τραβούσαν βίντεο, χωρίς όμως να δείχνουν τα πρόσωπά τους, ενώ χρησιμοποιούν ένα μικρό ηχείο, καθώς δεν ήθελαν να προκαλέσουν, κάνοντας περισσότερο θόρυβο. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Παλεύω για όλες τις γυναίκες»

Ωστόσο, όπως φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, η ατμόσφαιρα στο πάρτι ήταν «περίεργη» και γι’ αυτό ήθελε να φύγει μετά από λίγη ώρα. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι λέει η φίλη της 24χρονης που την συνόδευε στο πάρτι

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αιχμές του δικηγόρου της Γεωργίας για τις τοξικολογικές

Χθες η Γεωργία κατέθεσε για τέταρτη φορά στην ανακρίτρια για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, παρουσία ψυχολόγου αυτή τη φορά. 

Η 24χρονη δεν άλλαξε την αρχική της κατάθεση και προσκόμισε και SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα. 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης - Ακόμα δύο καταγγελίες

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος, πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της, Α. Ζιώγας.

 

 

Εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένεται να δείξουν αν είχαν χορηγηθεί ή όχι στην πελάτισσα του ουσίες που έκαμψαν τις αντιστάσεις της. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

«Περιμέναμε να έχουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τις εξετάσεις DNA, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Πιστεύω ότι η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης από την ιατροδικαστή» τόνισε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό τέθηκε και στην ανακρίτρια η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεσμεύτηκε πως θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση. 

 

«Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για μια αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή» συμπλήρωσε.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Εκείνη μου είπε να πάμε στο δωμάτιο»

Για την υπόθεση κατηγορείται ένας 27χρονος, ο οποίος όμως αρνείται ότι βίασε την 24χρονη και επιμένει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Έρευνες σε σπίτια στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα

Την ίδια ώρα, χθες κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία ο μετρ γνωστού καφέ της Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να ήταν ο διοργανωτής του πάρτι κι εκείνος που προσκάλεσε τη Γεωργία σε αυτό. 

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσε κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop.

Έρευνες έγιναν επίσης και στα σπίτια των τριών άλλων νεαρών που εμπλέκονται στην υπόθεση στην Αθήνα.

Κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων στον βιασμό της Θεσσαλονίκης

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν τα κινητά τους, που τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά και τα στέλνουν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Οι δυο δήλωσαν στην αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top