Κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων στον βιασμό της Θεσσαλονίκης

Προσήχθη ο διοργανωτής του πάρτι, που έγινε στη σουίτα ξενοδοχείου

Έρευνα στο σπίτι του διοργανωτή του πάρτι στη Θεσσαλονίκη αλλά και των τεσσάρων υπόπτων στην Αθήνα, που κατηγορούνται για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έκανε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητά και υπολογιστές, αλλά και πιθανόν κάποια άλλα αντικείμενα, τα οποία θα ερευνηθούν για τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και κινητά από υπαλλήλους του ξενοδοχείου. 

Η εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έχει καλέσει τους τέσσερις υπόπτους, δύο αδέρφια και δύο φίλους τους, που φέρονται να ήταν παρόντες στο εν λόγω πάρτι, να καταθέσουν ανωμοτί, καθώς υπάρχουν αναφορές για κυκλώματα μαστροπείας που απλώνουν τα «πλοκάμια» τους ως και την Κύπρο.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο άνδρας που προσκάλεσε στο πάρτι τη Γεωργία

Σημειώνεται πως μετά τη δημοσίευση στον Τύπο των καταθέσεων που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Η καταγγέλουσα βρέθηκε σήμερα ξανά στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει: «Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη. Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ ο κόσμος. Θέλω να βρω το δίκιο μου, δεν είμαι καθόλου καλά», είπε στους δημοσιογράφους.

Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο σήμερα, ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας, Θανάσης Ζιώγας, δήλωσε πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ακόμα δεν έχουν βγει: «Σήμερα η Γεωργία εμφανίστηκε ξανά με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις σε αυτά που είπε και οι καταθέσεις της όλες κρίνονται κατά την άποψή μας, ειλικρινείς. Είχα την ενημέρωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι λοιπές εξετάσεις της Γεωργίας θα έχουνε βγει. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Εμπιστευόμαστε τις αρχές, όμως κάτι δεν πάει καλά εδώ».

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κάνω έκκληση σε όλες τις κοπέλες να μιλήσουν»

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό έκανε χθες την πρώτη δημόσια δήλωσή του. Μεταξύ άλλων, ζήτησε να υπάρχει «ίση μεταχείριση», ενώ τονίζει πως «δεν υπήρξε βιασμός» και οποιαδήποτε σωματική επαφή έγινε με «την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της μηνύτριας». 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top