Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Εκείνη μου είπε να πάμε στο δωμάτιο»

Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι στον βιασμό της 24χρονης

Όσα είπε η 24χρονη στη συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα από εκείνη που περιέγραψε η 24χρονη για όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν με τις καταθέσεις τους οι τρεις άνδρες που καταγγέλλονται ότι εμπλέκονται στον βιασμό της.

Όπως αποκαλύπτει το makthes.gr ο 27χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της Γεωργίας, ο αδελφός του κι ένας ακόμα φίλος του αρνούνται τα πάντα και υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι καταθέσεις της 24χρονης

Ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι εκείνη ήταν που του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του, όπου και είχαν ερωτική επαφή. Αρνήθηκε ότι τη νάρκωσε και υποστήριξε ότι την άφησε να κοιμηθεί στο δωμάτιό του. 

βιασμός Θεσσαλονίκη

Και οι τρεις υποστηρίζουν ότι βγήκαν στον διάδρομο για να βοηθήσουν την 24χρονη, η οποία έδειχνε μεθυσμένη. 

Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

«Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε, λοιπόν, μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης», κατέθεσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους για το βιασμό της 24χρονης.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου θα δώσει η 24χρονη

Ο Β.Λ. περιέγραψε πώς σχεδίασαν με τους φίλους του να περάσουν την αλλαγή της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη και ότι κάλεσαν κάποιους φίλους σε σουίτα του ξενοδοχείου, όπου έμεναν για να γιορτάσουν την έλευση της νέας χρονιάς. Εκτός των φίλων τους, θα ερχόταν και ο Π.Μ. που έφερε κάποιους δικούς του φίλους, μεταξύ αυτών και η 24χρονη.

Γεωργία Μπίκα

Θεσσαλονίκη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης ζήτησε ο εισαγγελέας

Η Γεωργία με τη φίλη της, σύμφωνα με τον Β.Λ, κάποια στιγμή αποφάσισαν να φύγουν από το πάρτι, αλλά μετά από λίγο του τηλεφώνησε ο Π. και του είπε ότι μια απο τις κοπέλες επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο.

«Βγήκαμε στο διάδρομο μαζί με τον Π. και την είδαμε να βγαίνει από τον ασανσέρ μπροστά μας. Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. [...] Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί», φέρεται να κατέθεσε ο νεαρός.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Κατέληξε τέλος λέγοντας ότι ποτέ δεν έχει εξαναγκάσει κάποια κοπέλα να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του παρά τη θέλησή της και ότι δεν είχε καταλάβει ότι η 24χρονη ήταν μεθυσμένη. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

Θεσσαλονίκη: Βγήκαμε στον διάδρομο για να της υποδείξουμε το δωμάτιο

Στην κατάθεση του Μ.Π. ο φίλος του 27χρονου, Κ.Π. φέρεται ως διοργανωτής του πάρτι, όμως ο ίδιος κατέθεσε πως το όνομά του ήταν στην κράτηση, αλλά πλήρωσε μαζί με τους φίλους του για τη σουίτα. 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης - Ακόμα δύο καταγγελίες

Υποστήριξε ότι έφυγε νωρίς από το δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι γιατί είχε φύγει η κοπέλα που ενδιαφερόταν. 

Βιασμός 24χρονης: Δέχεται απειλές για τη ζωή της και έφυγε από το σπίτι της

Εκείνος φέρεται να κατέθεσε ότι η 24χρονη φαινόταν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και αφού τους χαιρέτησε μπήκε στο δωμάτιο με τον φίλο του. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Περιπολικό Έξω Από Το Πάρτι

«Βρεθήκαμε με τους φίλους μου στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου και ρώτησα το Β. τι έγινε με την κοπέλα και μου είπε μόνο ότι ήρθαν σε επαφή και τίποτα άλλο», είπε.

Η κατάθεση του Ε. Λ.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η κατάθεση του Ε.Λ. Οπως είπε η 24χρονη κατά τη διάρκεια του πάρτι συνομιλούσε με τον Β.Λ. και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Κάποια στιγμή παρατήρησε ότι έλειπαν και οι δύο, αλλά δε γνώριζε αν είχαν φύγει μαζί. 

Στη συνέχεια ο Β. Λ. του είπε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα και ότι εκείνη κοιμόταν στο δωμάτιό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top