Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Ποια ήταν η σχέση του με τον διοργανωτή Π.Κ.

Αποκάλυψη Star: Τι κατέθεσε ο φίλος της Γεωργίας που την προσκάλεσε στο πάρτι - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Άφαντος παραμένει ο άνθρωπος που προσκάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο πάρτι στη Θεσσαλονίκη και λίγες ώρες αργότερα κατήγγειλε τον βιασμό της. Μετά τις αρχικές αναρτήσεις του, εξαφανίστηκε.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου θα δώσει η 24χρονη

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου έφεραν στο «φως» την κατάθεσή του, στην οποία βάζει και τον διοργανωτή του πάρτι. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ο διοργανωτής είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας με τα αρχικά Π.Κ.

Θεσσαλονίκη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης ζήτησε ο εισαγγελέας

βιασμός Θεσσαλονίκη

Τον ενημέρωσε, όπως ισχυρίστηκε, τηλεφωνικά μία εβδομάδα πριν την Πρωτοχρονιά ότι θα ανέβει με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει εκεί τον χρόνο, όπως και έγινε.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Π.Κ. και η παρέα του, ανάμεσά τους ο κατηγορούμενος και ο αδερφός του, έφθασαν στην πόλη. Όπως κατέθεσε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση για καφέ και εκεί ο Π.Κ. τον ενημέρωση ότι στο δωμάτιο του θα γίνει πάρτι για την αλλαγή του χρόνου.

«Στο πάρτι, στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει ο Π.Κ., πήγα στις 00:30 μαζί με φίλες μου. Πήρα τηλέφωνο τη Γεωργία και της είπα να έρθει. Ήρθε με μία φίλη της  περίπου στις 02:30 και κάθισαν περίπου μία ώρα. Μέσα στο πάρτι ήταν οκτώ άτομα», φέρεται να κατέθεσε, ενώ σε ερώτηση για το αν έγινε χρήση ναρκωτικών απάντησε αρνητικά.

Από την πλευρά του, ο διοργανωτής του πάρτι υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι τον κατηγορούμενο δεν τον ήξερε πριν και τον γνώρισε μέσω του Π.Κ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top