Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου θα δώσει η 24χρονη

Ερωτήματα για τον χειρισμό της υπόθεσης

Νέα κατάθεση θα δώσει η 24χρονη για όσα συνέβησαν στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέα κατάθεση θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία που καταγγέλλει τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη. Τα στόματα πια ανοίγουν, αφού όπως ανέφερε ο δικηγόρος της ακόμα δύο περιπτώσεις βιασμών νεαρών κοριτσιών με τον ίδιο τρόπο.  

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η 24χρονη θα δώσει νέα κατάθεση στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση παρουσία ψυχολόγου και αυτή θα είναι η τέταρτη κατάθεσή της.

Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι η κοπέλα έφερε εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό. Για τα τραύματα αυτά μίλησε και η ίδια στη συγκλονιστική συνέντευξή της, περιγράφοντας τη στιγμή που τις ανακάλυψε την ώρα που ξύπνησε.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης - Ακόμα δύο καταγγελίες

Δεν είχα συνειδητοποιήσει πού βρίσκομαι. Βλέπω το εσώρουχό μου κάτω. Δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Ήμουν αδιάθετη και δεν καταλαβαίνω γιατί έλειπε. Βλέπω αντρικά εσώρουχα, κάλτσες, κάτι χάπια. Καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά.

βιασμός 24χρονης μώλωπες

βιασμός μώλωπες

βιασμός Θεσσαλονίκη

Ερωτήματα για τον χειρισμό της υπόθεσης

Πολλά ερωτήματα θέτει η νεαρή καταγγέλλουσα όσον αφορά στο χειρισμό της υπόθεσης από τις Αρχές. Υποστηρίζει ότι άργησε τρεις ημέρες η ιατροδικαστική εξέταση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει ούτε μπάνιο ώστε να ληφθεί βιολογικό υλικό. 

Βιασμός 24χρονης: Δέχεται απειλές για τη ζωή της και έφυγε από το σπίτι της

«Την ίδια μέρα μου είπαν από την αστυνομία ότι σήμερα κιόλας θα πας ιατροδικαστή. Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε μετά από τρεις μέρες. Εγώ αυτές τις ημέρες έπρεπε να μην έχω πλυθεί. Με είχε τρελάνει αυτό το πράγμα το να μην μπορώ να ξεπλύνω αυτή τη βρώμα», καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, κύκλοι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναφέρουν ότι η 24χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή την επόμενη ημέρα από την καταγγελία. 

Στις 2 Ιανουαρίου έγινε η εξέταση στο σώμα της κοπέλας για εκχυμώσεις και χτυπήματα, ενώ λήφθηκε και βιολογικό υλικό από τα επίμαχα σημεία για ταυτοποίηση DNA, σύμφωνα με πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Παράλληλα, η ίδια αναρωτιέται γιατί πέρασαν δύο εβδομάδες μέχρι να την καλέσει η ανακρίτρια: «Μετά από 14 ημέρες με κάλεσε η ανακρίτρια για να δει την υπόθεση μου. Μου είχανε πει ότι θα μου κάνουν εξέταση αίματος, τα πάντα. Εξέταση αίματος δεν μου έχουν κάνει, μου έχουν πάρει μόνο ούρα», ανέφερε η 24χρονη.

βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη

«Υπάρχει ομάδα που εκμεταλλεύεται ευάλωτα κορίτσια»

Τα στόματα ανοίγουν. Ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγος καταγγέλλει ότι δύο κορίτσια υποστηρίζουν ότι βιάσθηκαν με τον ίδιο τρόπο. «Καταθέτουν ότι βιάσθηκαν. Η μια μιλάει για το 2016 και η άλλη το 2018, με τον ίδιος τρόπο, όχι με τα ίδια πρόσωπα. Το κύκλωμα ξεκινάει από αλλού», είπε.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς καταγγέλλει κύκλωμα μαστροπείας: «Χθες είχα μια καταγγελία, ο οποίος μου έδωσε κάποια στοιχεία. Όχι μόνο θέματα μαστροπείας, αλλά υπάρχει και διακίνηση ναρκωτικών. Όσον αφορά νέες κοπέλες που έρχονται από την επαρχία για να σπουδάσουν, πώς γίνεται η αλιεία σε συγκεκριμένα μαγαζιά».

Για το κύκλωμα μαστροπείας έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. 

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης ζήτησε ο Εισαγγελέας

Όλες οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και με ποια πρόσωπα μίλησε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η Γεωργία, θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα, αφού ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της 24χρονη είναι κομβικής σημασίας, γιατί  ξεδιαλύνουν το κουβάρι εκείνης της βραδιάς. Θα αποκαλυφθεί με ποιους μίλησε, πόσες φορές και τη χρονική στιγμή που έγινε η συνομιλία.

Τα στοιχεία αυτά μπορεί να οδηγήσουν και σε νέες αποκαλύψεις ή γεγονότα που η κοπέλα δεν μπορεί να θυμηθεί λόγω της κατάστασης που βρισκόταν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος ταυτοποιήθηκε άμεσα από την αστυνομία από μια κλήση που είχε κάνει στο κινητό της κοπέλας.  Το επόμενο βήμα θα ειναι λογικά να ζητηθεί η άρση απορρήτου και για όλους τους εμπλεκόμενους. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top