Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης - Ακόμα δύο καταγγελίες

«Θυμάμαι να ξεκουμπώνει το παντελόνι του» - Σοκάρει η περιγραφή της κοπέλας

Οι καταγγελίες της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη για τον βιασμό της από τρία άτομα σε σουίτα ξενοδοχείου έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και πλέον αρκετοί στη Θεσσαλονίκη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας, Α. Ζιώγα, δύο ακόμα γυναίκες επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του και του κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο που περιέγραψε η 24χρονη Γεωργία. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε ο κ. Ζιώγας. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο γυναίκες που του τηλεφώνησαν του είπαν ότι βιάστηκαν το 2016 και το 2018 αντίστοιχα. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Πάντως, όπως είπε, οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες. 

Ο κ. Ζιώγας έκανε έκκληση σε ολόκληρη την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και κυρίως στις γυναίκες να βγουν και να μιλήσουν αν έχουν βιώσει παρόμοιες τραυματικές εμπειρίες. 

Γεωργία Μπίκα

Η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρία άτομα

«Να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό», είπε. 

Βιασμός 24χρονης: «Δε θα κάνω πίσω» - Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Διαβεβαίωσε ότι οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρξει προστασία και πλήρης διερεύνηση των καταγγελιών τους σε βάθος. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης

Ο δικηγόρος της 24χρονης αναφέρθηκε και στο πόρισμα του ιατροδικαστή μετά την κλινική εξέταση στην κοπέλα. 

Βιασμός 24χρονης: Τα 4 ερωτήματα που ερευνούν οι αρχές για την υπόθεση

Από την εξέταση προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα. 

Η ιατροδικαστής που υπογράφει ηλεκτρονικά το πόρισμα δεν αποκλείει να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. 

Η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου το βράδυ και ο ίδιος την παρέλαβε σήμερα. Από την εξέταση αυτή δεν μπορεί να προκύψει αν είχε χορηγηθεί στην 24χρονη κάποια ναρκωτική ουσία, όπως καταγγέλλει η ίδια, ενώ αυτό θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένονται.

Βιασμός 24χρονης: «Κι άλλες καταγγελίες για τους γνωστούς επιχειρηματίες»

Χθες πηγές της οικογένειας της νεαρής είχαν αναφέρει πως είχαν βρεθεί ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της που παραλύουν το νευρικό σύστημα, όμως κάτι τέτοιο μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα από τις τοξικολογικές εξετάσεις. 

Αν τελικά αποδειχθεί ότι χορηγήθηκαν ουσίες στην 24χρονη, τότε, σύμφωνα με τον κ. Ζιώγα, θα υπάρξει αλλαγή του κατηγορητηρίου με τη νέα κατηγορία να επισύρει ποινή 20 ετών.

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές γυναίκες

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στο Mega, κατήγγειλε ότι υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη που ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και σοβαρό.

Βιασμός 24χρονης: «Δε θέλω να πάθει καμία άλλη, αυτό που έπαθα εγώ»

Όπως είπε, μάλιστα, δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών. 

«Δεν είναι μόνο δύο “τοπικοί παράγοντες” που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Χθες, απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θα τις μεταφέρω στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε.

Βιασμός 24χρονης: Για οργανωμένο κύκλωμα μίλησε ο δικηγόρος της!  

Σύμφωνα με τον κ. Διαλυνά, υπάρχουν πληροφορίες για τέσσερα-πέντε ηγετικά στελέχη που παρασύρουν κορίτσια, κυρίως από την επαρχία, τα καλούν σε πάρτι και μετά ακολουθούν άλλους δρόμους με χρηματικό αντάλλαγμα. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 24χρονης για τα όσα συνέβησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δε θυμάμαι τίποτε άλλο, δε θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δε θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω», είπε στο zougla.gr και τον Μάκη Τρινταφυλλόπουλο.

Το πρωί, είπε ότι ξύπνησε κατά τις έντεκα παρά και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιάσει το κινητό της. Μάλιστα, σημείωσε πως στο εν λόγω δωμάτιο «πήγε ντυμένη, αλλά ξύπνησε γυμνή».

Ακόμα, όπως είπε η 24χρονη, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον νεαρό άνδρα που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, ο οποίος -σύμφωνα με εκείνη- της είπε «να πάρει τα πράγματά της και να πάει στο μέρος όπου βρισκόταν αυτός για να ξεκουραστεί». 

«Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό. Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δε θυμάμαι να το έβγαλα. […] Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», συνέχισε η κοπέλα.

Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον άνδρα που την προσκάλεσε στο πάρτι, ο οποίος της ζήτησε ξανά να φύγει από το ξενοδοχείο, ενώ, όπως είπε, κατάλαβε ότι γνώριζε τι είχε συμβεί. 

«Δεν ήθελα να πιστέψω ότι έπεσα θύμα βιασμού, ντρεπόμουν», είπε, αλλά τελικά βρήκε τη δύναμη και τηλεφώνησε στον εργοδότη της για να του ζητήσει βοήθεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top