Βιασμός 24χρονης: «Κι άλλες καταγγελίες για τους γνωστούς επιχειρηματίες»

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου - Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Νέα στοιχεία  έρχονται στο φως για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Η 24χρονη, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις γνωστούς επιχειρηματίες, κατοίκους Αθηνών, έχει καταθέσει τόσο στην αστυνομία όσο και την ανακρίτρια όσα έζησε το μοιραίο εκείνο βράδυ. 

Θεσσαλονίκη: 24χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, όλα συνέβησαν στο ξενοδοχείο, όπου γινόταν ένα πάρτι. Τρία άτομα, τα οποία δε γνώριζε, με γλυκόλογα την έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και την οδήγησαν στον 4ο όροφο. Εκείνη τους είπε ότι θέλει να πάει στο δωμάτιό της γιατί δεν αισθανόταν καλά, αλλά τελικά βρέθηκε σε ένα δωμάτιο που δε γνώριζε και δεν ήταν αυτό, όπου γινόταν το πάρτι. 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι ήταν το 401, ενώ το δωμάτιο, όπου καταγγέλλεται ότι έγινε ο βιασμός, είναι το δωμάτιο με τον αριθμό 602.

Μαίρη Συνατσάκη: «Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες»

Η αστυνομία, μετά την καταγγελία, πήγε στο ξενοδοχείο και συνέλαβε τον 27χρονο, στο όνομά του οποίου είχε γίνει η κράτηση του δωματίου και πραγματοποίησε έρευνα. Εκεί βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ κατασχέθηκαν το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας. Όλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Βιασμός 24χρονη: Τα «γυρίζει» τώρα ο 27χρονος

Το Σάββατο το βράδυ ο διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος κάλεσε την κοπέλα, και ζητούσε δημόσια συγγνώμη, μέσω Instagram, για τα όσα εφιαλτικά βίωσε, πήρε ξαφνικά πίσω την ανάρτηση.

Ανέβασε, μάλιστα, μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να έχει σημάδια στο πρόσωπό του από ξυλοδαρμό,  γράφοντας ότι άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν την Πρωτοχρονιά και του άρπαξαν το κινητό. 

Ο ίδιος ισχυρίζεται τώρα ότι ένα άτομο με τους «συνοδούς» του τον χτύπησαν αλύπητα την Πρωτοχρονιά και στη συνέχεια στις 13 Ιανουαρίου του πήραν το κινητό του με τη βία και ανέβασαν στο προφίλ του στο Instagram την ψεύτικη ανάρτηση που αφορούσε στο συμβάν, στο οποίο ισχυρίζεται ότι δεν ήταν παρών. 

24χρονη Θεσσαλονίκη: «Θέλω να τιμωρηθούν οι ένοιχοι»

Η νεαρή γυναίκα, μιλώντας στο Star, δηλώνει αποφασισμένη να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι. 

«Δε θα εγκαταλείψω τον αγώνα να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αυτό που έπαθα εγώ, δε θέλω να το πάθει καμία άλλη κοπέλα», είπε. 

Αποκαλυπτικός για τη δράση των φερόμενων δραστών υπήρξε και ο συνήγορος της 24χρονης κοπέλας.

«Έχω ακούσει ότι υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες που θα βγουν. Για άλλα περιστατικά που σημειώθηκαν από τους ίδιους. Όχι την ίδια νύχτα», επισήμανε ο κ. Ζιώγας. Επιπλέον, ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας διευκρίνισε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media, δε βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Ο ίδιος τόνισε, ακόμα, πως εκκρεμεί να συμπεριληφθεί το αποτέλεσμα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης στη δικογραφία για την υπόθεση, ενώ εξήγησε πως κατηγορίες, μέχρι στιγμής, έχουν απαγγελθεί σε ένα μόνο άτομο, το οποίο ομολόγησε μόνο του ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δικογραφία και για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Εκτός από τη δικογραφία για τον βιασμό η αστυνομία, έχει σχηματίσει δικογραφία και για παραβίαση των μέτρων διάδοσης κορωνοϊού για το πάρτι που γινόταν στο ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στην υπόθεση εμπλεκόταν και ένα από τα πιο γνωστά καφέ της Θεσσαλονίκης. Με ανακοίνωση του δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα καταγγέλλονται και έχει διακόψει τη συνεργασία με τον άντρα που είναι ο διοργανωτής του πάρτι μετά τις αποκαλύψεις.

Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Επίσης ξεκίνησε μεγάλη εισαγγελική έρευνα, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας. 

Το κύκλωμα φέρεται να λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχε ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι. 

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό, ότι το θύμα βιασμού, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top