Μαίρη Συνατσάκη: «Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες»

Το ξέσπασμα της με αφορμή την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Είναι μια από τις πιο θερμές υποστηρίκτριες του κινήματος #metoo που πολλές φορές έχει εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις της για τα δικαιώματα και τον ρόλο των γυναικών.

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών»

Με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα social media με τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, η Μαίρη Συνατσάκη έστειλε το δικό της μήνυμα, θέλοντας να βοηθήσει όσες γυναίκες βιώνουν κάτι αντίστοιχο.

Η influencer κι επιχειρηματίας έγραψε δύο άκρως… θυμωμένα insta stories της το απόγευμα της Κυριακής.  

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Hair /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαστε με τα θύματα. Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες. Κι οφείλουμε να το κάνουμε σωστά κι όλοι μαζί. Πρέπει οι καταγγελίες να γίνονται σε επίσημους φορείς. Αυτό είναι το πρώτο βασικό απαραίτητο βήμα που μας κατοχυρώνει απέναντι σε οποιονδήποτε θύτη. Μιλήσαμε με τη Σοφία Μπεκατώρου και μας παρέπεμψε στο menowmetoo.gr. Όταν αποστείλετε σε αυτήν την πλατφόρμα την καταγγελία σας και ζητήσετε βοήθεια, το ευρωπαϊκό δίκτυο κατά της βίας, έρχεται σε επαφή μαζί σας για να σας κατευθύνει και να σας βοηθήσει», έγραψε. 

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη: «Αλλάζει παιδιά αυτός ο κόσμος»

«Είναι απαραίτητο να υπάρχουν οι καταγγελίες σε επίσημους φορείς για να μπορούμε όλοι να σας στηρίξουμε, να μιλήσουμε δημόσια, να μην αφήσουμε κανέναν να τη γλιτώσει να μην γυρίσουμε το βλέμμα. Ξέρουμε ότι κάθε θύμα χρειάζεται τον δικό του χρόνο για να μιλήσει και να καταθέσει κι εμείς θα περιμένουμε και θα είμαστε εδώ. Καμία ανοχή. ΦΤΑΝΕΙ», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top