Θεσσαλονίκη: 24χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες

Η κοπέλα λέει πως τη νάρκωσαν-Η συγγνώμη του 27χρονου διοργανωτή του πάρτι

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας κοπέλας 24 ετών ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις γνωστούς επιχειρηματίες παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα 5αστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα στις 31 Δεκεμβρίου βρέθηκε μαζί με  μία φίλη της σε πάρτι σε γνωστό  ξενοδοχείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη προσκεκλημένη ενός διοργανωτή. Η κοπέλα  την ώρα που έφευγε από το πάρτι, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα όπως αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της, Aθανάσιος Ζιώγας.

«Η κυρία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον διοργανωτή και της ζήτησε να επιστρέψει και πάλι. Εκείνη έκανε το λάθος και επέστρεψε κι έγινε το μοιραίο εκεί. Πιστεύει ότι κάτι ασυνήθιστο είχε το ποτό που έπινε. Καταγγέλλει βιασμό από τρία άτομα. Δεν είχε πλήρως τις αισθήσεις της και να σας πω την αλήθεια κάθε ημέρα θυμάται περιστατικά που έρχονται στην μνήμη της».

Περιστέρι: Βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Τι κατήγγειλε η 24χρονη για τον βιασμό της

Η κοπέλα φέρεται να καταγγέλλει τα εξής: «Ξύπνησα ξαφνικά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που δεν γνώριζα. Στο δωμάτιο βρήκα αντρικά ρούχα και είδη ταξιδιού, μία βαλίτσα. Δεν ήταν κανένας άλλος μέσα στο δωμάτιο. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τον διοργανωτή του πάρτι. Με ρώτησε αν είμαι καλά και αν ζω .Του απάντησα ότι είμαι καλά αλλά δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ».

Η καταγγελία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και η σύλληψη του διοργανωτή του πάρτι

Η 24χρονη πηγαίνει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις τρεις το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου και κάνει την καταγγελία για τον βιασμό εναντίον των τριών γνωστών επιχειρηματιών, ενώ ζητά να αποδοθούν ευθύνες και στον διοργανωτή.

Ο 27χρονος συλλαμβάνεται αλλά ισχυρίζεται ότι βρέθηκε μαζί της με τη συναίνεση της. Του απαγγέλλεται κατηγορία για βιασμό και αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικό όρο.

Τι λέει ο 27χρονος διοργανωτής του πάρτι

Ο διοργανωτής του πάρτι με μία ανάρτηση του στο Instagram, φερόταν να ζητά συγνώμη από την κοπέλα  για τα όσα έζησε.

«Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», ήταν το post που εμφανίστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ωστόσο σήμερα, ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υποθέση βιασμού της 24χρονης και διαψεύδει ότι έκανε οποιαδήποτε ανάρτηση για το συμβάν. Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα άγριου ξυloδαρμού και ότι του έκλεψαν το κινητό. 

Τι λέει ο 27χρονος διοργανωτής του πάρτι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top