Βιασμός 24χρονης: Για οργανωμένο κύκλωμα μίλησε ο δικηγόρος της!  

«Δόλωμα» το πάρτι -  Πώς παγιδεύτηκε η ορφανή κοπέλα 

Το πώς παγιδεύτηκε  η 24χρονη κοπέλα που καταγγέλλει ότι βιάσθηκε στη Θεσσαλονίκη εξήγησε ο δικηγόρος της Θ. Ζιώγας μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «Σαββατοκύριακο Παρέα». 

Θεσσαλονίκη: 24χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες

Η κοπέλα λόγω της ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία  βρισκόταν σύχναζε σε καφέ της Θεσσαλονίκης και είχε αναπτύξει φιλική σχέση με συγκεκριμένο υπάλληλο. 

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν και αυτός που της πρότεινε να πάει σε πάρτι σε ξενοδοχείο, το οποίο διοργάνωνε επιχείρηση για τους πελάτες της. 

Το video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (15/1/2021) για τον βιασμό που καταγγέλλει η 24χρονη 

Όπως πρόσθεσε ο δικηγόρος της, η  κοπέλα πήγε στο ξενοδοχείο όπου ζαλισμένη μετά από την κατανάλωση αλκοόλ και ενώ επιχείρησε να φύγει από τον χώρο, άνδρες της έφραξαν τον δρόμο και την οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου το πρωί ξύπνησε χωρίς να φοράει το εσώρουχό της. 

Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον ίδιο (τον δικηγόρο της) ο οποίος την καθοδήγησε νομικά για το τι πρέπει να κάνει, για να ακολουθήσει η καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και να γίνουν οι ενδεδειγμένες ενέργειες. Ήδη, όπως είπε ο κ. Ζιώγας, ένας κατηγορούμενος έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, ενώ θα οδηγηθούν στη  Δικαιοσύνη και οι άλλοι κατηγορούμενοι.      

Το ανατριχιαστικό όμως είναι πως  όπως προκύπτει από όσα δήλωσε επίσης ο δικηγόρος της 24 χρονης επικαλούμενος στοχεία που υπάρχουν, φαίνεται να  υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα το οποίο παγίδευε κοπέλες, με προσκλήσεις σε πάρτι σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, που φαίνεται να ήταν το πρόσχημα τελικά για τη σεξουαλική κακοποίησή τους.   

Και για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως δήλωσε ο κ. Ζιώγας, θα ακολουθήσουν οι ενδεδειγμένες δικαστικές ενέργειες για τους συμετέχοντες.                                

  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top