Βιασμός 24χρονης: «Δε θα κάνω πίσω» - Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Η τραγική ιστορία της κοπέλας - «Έχασε» τους γονείς και τον σύντροφό της

Αποφασισμένη να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που τη βίασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη είναι η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της. 

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κάλεσε και άλλες κοπέλες που έχουν, ίσως, βρεθεί στην ίδια θέση με την ίδια να μιλήσουν. 

Βιασμός 24χρονης: «Δε θέλω να πάθει καμία άλλη, αυτό που έπαθα εγώ»

«Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση που μου δείχνουν, την έχω ανάγκη, όσο ποτέ. Θέλω να ενθαρρύνω κάθε μία γυναίκα που βίωσε αντίστοιχο περιστατικό να το καταγγείλει. Δε θα κάνω πίσω, θα συνεχίσω, έχοντας στο πλευρό μου τον δικηγόρο μου για να δικαιωθώ. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Τις τελευταίες μέρες περνώ δύσκολα, αλλά η συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων μου δίνει δύναμη», είπε και συνέχισε:

Βιασμός 24χρονης: Για οργανωμένο κύκλωμα μίλησε ο δικηγόρος της!  

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Λυπάμαι για λογαριασμό τους. Μακάρι να υπάρξει μια δικαιώση, γιατί η πράξη του βιασμού ριζώνει μέσα μας και δε φεύγει ποτέ και τίποτα δεν αλλάζει».

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στις δύο πρώτες καταθέσεις της η 24χρονη είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο επιχειρηματία, ενώ στην τρίτη της κατάθεση στη ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι άλλο πρόσωπο, τον αδελφό του 27χρονου που συνελήφθη. 

Θεσσαλονίκη: 24χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία. 

Βιασμός 24χρονη: Οι τρεις απώλειες που στιγμάτισαν τη ζωή της

Η 24χρονη βιώνει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που επιβαρύνουν την ήδη άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, καθώς έχει να αντιμετωπίσει και τρεις απώλειες από το οικογενειακό της περιβάλλον. 

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για έναν βασανισμένο άνθρωπο που προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της. 

Το 2021 έχασε τη μητέρα και τον σύντροφό της, ενώ πριν από έναν χρόνο είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της. 

Μαίρη Συνατσάκη: «Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες»

Τον περασμένο Ιούνιο η 24χρονη δεν έκρυβε τον πόνο της στα social media για τον θάνατο του συντρόφου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή δύο μόλις μήνες πριν από τη μητέρα της, ενώ το 2020 είχε θρηνήσει και για τον χαμό του πατέρα της. 

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν.

Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Η κοπέλα μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν, καταγγέλλοντας τρία άτομα, που όμως δε γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες της τηλεφώνησε, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία.

Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος,παρήγγειλε εισαγγελική έρευνα, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο τον εντοπισμό νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι. 

Από την Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης πάντως, έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα. 

Ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το βιασμό της 24χρονης, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Ο ίδιος αρνείται ότι βίασε την κοπέλα και δήλωσε πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει και να επικοινωνεί με την παθούσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top