Θεσσαλονίκη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης ζήτησε ο εισαγγελέας

Στην Ελβετία τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων της κοπέλας

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τρία άτομα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο εισαγγελέας διέταξε και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας.  

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

Σύμφωνα με πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΑΠΘ, που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, διενεργούνται οι σχετικές εξετάσεις για την ανεύρεση τυχόν ναρκωτικών ή άλλων ουσιών στον οργανισμό της νεαρής γυναίκας. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δείγματα που ελήφθησαν από την 24χρονη θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών. 

Επίσης, οι αρχές στην Ελβετία διαθέτουν πλήρως ενημερωμένη λίστα με ουσίες που κυκλοφορούν, κάτι που δε διαθέτει η Ελλάδα. 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης - Ακόμα δύο καταγγελίες

Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση. Αν επιβεβαιωθεί ότι όντως χορηγήθηκε στην κοπέλα ουσία που την έκανε να παραλύσει, τότε θα υπάρξει αναβάθμιση της κατηγορίας. 

Μέχρι στιγμής κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας ένας 27χρονος, ο οποίος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Η 24χρονη φέρεται να κατήγγειλε άλλα δύο πρόσωπα εκτός του 27χρονου και στην τελευταία της κατάθεση στον ανακριτή φέρεται να αναγνώρισε το ένα από τα δύο. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Στο μεταξύ από την κλινική εξέταση της ιατροδικαστή προκέκυψαν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό της κοπέλας, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο και στη μεσότητα. 

Βιασμός 24χρονης: «Δε θα κάνω πίσω» - Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου το βράδυ και σήμερα ο δικηγόρος της 24χρονης την πήρε στα χέρια του. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Βιασμός 24χρονης: Τα 4 ερωτήματα που ερευνούν οι αρχές για την υπόθεση

Επίσης, όπως είπε ο κ. Ζιώγας άλλες δύο γυναίκες επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά και του κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού με παρόμοιο τρόπο με την 24χρονη η μία το 2016 και η άλλη το 2018.

Βιασμός 24χρονης: «Κι άλλες καταγγελίες για τους γνωστούς επιχειρηματίες»

Απηύθυνε δε έκκληση σε όλες τις γυναίκες, οι οποίες υπέστησαν βία, να βγουν χωρίς φόβο και πάθος να καταγγείλουν το γεγονός και οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές θα παράσχουν πλήρη προστασία και πλήρη διερεύνηση του θέματος αυτού εις βάθος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top