Βιασμός 24χρονης: Δέχεται απειλές για τη ζωή της και έφυγε από το σπίτι της

Αναγνώρισε και δεύτερο επιχειρηματία

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπακωστοπούλου για τις εξελίξεις στην υπόθεση/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (17/1/22)

Τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τρεις γνωστούς επιχειρηματίες σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή την Πρωτοχρονιάς. 

Όπως μετέδωσε το Mega, η κοπέλα μετά την καταγγελία της και τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεσή της δέχεται απειλές για τη ζωή της. 

Βιασμός 24χρονης: «Κι άλλες καταγγελίες για τους γνωστούς επιχειρηματίες»

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί, όπως αντιλαμβάνεστε, φοβάται. Είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται», είπε χαρακτηριστικά ο εργοδότης της.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο

Παράλληλα, χθες, η 24χρονη αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο, μετά τον 27χρονο, ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Η κοπέλα στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είχε πει ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο, όμως χθες στην ανακρίτρια φέρεται να αναγνώρισε ένα ακόμα άτομο. 

Βιασμός 24χρονης: Για οργανωμένο κύκλωμα μίλησε ο δικηγόρος της!  

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν της είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Ταυτόχρονα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Θεσσαλονίκη: 24χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται με βάση όσα κατέθεσε η καταγγέλουσα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Αντίγραφο της κατάθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στη σουίτα του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλες εκδιδόμενες καλλίγραμμες γυναίκες, νεαρής ηλικίας. Η ίδια η καταγγέλουσα δεν ανήκει στις κοπέλες που έκαναν αυτή τη δουλειά.

Ερευνάται αν εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου

Επίσης, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας υπό το βάρος του θεσμικού του ρόλου, παρενέβη ζητώντας αρμοδίως, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα τελευταία 24ωρα και να αναλάβει την εποπτεία της έρευνας εισαγγελέας Εφετών.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός επί της ουσίας ζητά έρευνα σε βάθος στο ανώτερο επίπεδο, ενώ στη σχετική του παραγγελία επικαλείται μία σειρά δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού Τύπου για τις καταγγελίες περί βιασμού της κοπέλας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top