Βιασμός Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ξανά η Γεωργία - «Κλειδί» ο δεύτερος άνδρας

Αναγνώρισε το άτομο που της είπε να κοιμηθεί μαζί της στη σουίτα

Νέα κατάθεση θα δώσει η 24χρονη για όσα συνέβησαν στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (19/1)

Επίμονες προσκλήσεις σε πάρτι σε σουίτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενα σπίτια και παρακίνηση για χρήση ναρκωτικών περιγράφει στις καταθέσεις της στην αστυνομία η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. 

Η Γεωργία διηγήθηκε όσο πιο λεπτομερώς μπορούσε όσα συνέβησαν στη σουίτα 602, καθώς όπως υποστηρίζει πρέπει να της έριξαν κάτι στο ποτό της, με αποτέλεσμα να μην έχει τον έλεγχο του εαυτού της και να μη θυμάται τα πάντα από την εφιαλτική εκείνη νύχτα. 

Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Παράλληλα σκιαγράφησε την πρακτική μιας ομάδας που, σύμφωνα με την ίδια, εκμεταλλεύεται νεαρά κορίτσια και ειδικά τον ρόλο του φερόμενου ως «οικοδεσπότη» του πάρτι που την προσκάλεσε κιόλας στο ξενοδοχείο. 

βιασμός Θεσσαλονίκης

«Έχω ακούσει ότι ο Μ. λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και με άλλες κοπέλες. Μπορεί να το κάνει εσκεμμένα και να τις καλεί σε διάφορα πάρτι που γίνονται σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια» κατέθεσε η 24χρονη και συνέχισε:

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου θα δώσει η 24χρονη

«Με έχει ρωτήσει σε παλαιότερο πάρτι του 2021 αν θέλω να κάνω χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, για να μου προσφέρει, και εγώ του απάντησα αρνητικά». 

Η Γεωργία κατέθεσε, επίσης, πως ο συγκεκριμένος την είχε προσκαλέσει άλλες τέσσερις φορές σε τέτοια πάρτι και ότι σε κάποια που δεν πήγε, ήταν πολύ πιεστικός κι επέμενε να πάει. 

Θεσσαλονίκη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης ζήτησε ο εισαγγελέας

Στη συμπληρωματική της κατάθεση αναγνώρισε και ένα ακόμα άτομο, ως τον άνθρωπο που της ζήτησε να κοιμηθεί μαζί της κι επέμενε παρά τη θέλησή της. Στη συνέχεια όμως δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη, ενώ κατέθεσε πως στο δωμάτιο υπήρχε ένας ακόμα άνδρας. 

Γεωργία Μπίκα

«Οι δύο άντρες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Δε γνωρίζω αν το ποτό μου περιείχε κάποια άλλη ουσία», είπε στις αρχές.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση την Παρασκευή – Κλειδί το δεύτερο πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γεωργία αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση, την τέταρτη κατά σειρά, πιθανόν την Παρασκευή, παρουσία ψυχολόγου. 

Δεν αποκλείεται σε αυτή την κατάθεση να αναγνωρίσει και το δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στον βιασμό της, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Α. Ζιώγα, όσο περνούν οι μέρες θυμάται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη τη νύχτα. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

«Θυμάμαι μόνο ότι ο ένας εκ των δύο αντρών ήταν νεαρός με ξανθά μαλλιά σχετικά κοντά, είχε μπλε μάτια και μου είπε σε καλά ελληνικά ότι ήταν απ’ την Αθήνα. Τον άλλον δεν μπορώ να τον θυμηθώ καθόλου, καθώς, όπως σας είπα και πιο πάνω, βρισκόμουν σε κατάσταση μέθης. Επίσης, δε θυμάμαι τίποτα απ’ την στιγμή που συνάντησα τους δύο άντρες τι έγινε και πού με πήγαν», ανέφερε στην κατάθεσή της η κοπέλα.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Είχε μώλωπες στα πόδια

ΣΤην κλινική εξέταση της ιατροδικαστού εντοπίστηκαν σημάδια βίας στα πόδια της 24χρονης.

Όπως είπε ο δικηγόρος της προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα, ενώ η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να εξακριβωθεί αν όντως είχε χορηγηθεί στην 24χρονη κάποια ναρκωτική ουσία. Δείγμα των εξετάσεων θα σταλεί σε εργαστήρια της Ελβετίας, που διαθέτουν ενημερωμένη λίστα για όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κυκλοφορούν. 

Αν αποδειχθεί αυτό, τότε αλλάζει το κατηγορητήριο και κατ΄ επέκταση και οι ποινές των κατηγορούμενων. 

Έρευνες για κύκλωμα μαστροπείας και στην Κύπρο

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την ύπαρξη τυχόν κυκλώματος μαστροπείας που τα πλοκάμια του φτάνουν μέχρι και την Κύπρο. 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης - Ακόμα δύο καταγγελίες

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης ζήτησε ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας, ώστε να εξεταστούν τα γραπτά μηνύματα και οι τηλεφωνικές κλήσεις που δέχθηκε. 

Βιασμός 24χρονης: Δέχεται απειλές για τη ζωή της και έφυγε από το σπίτι της

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε, επίσης, η καταγγελία της ότι ο δικηγόρος που βρέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας για να εκπροσωπήσει τον φερόμενο βιαστή, της επιτέθηκε. 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «απόπειρας παράνομης βίας» εις βάρος του δικηγόρου. Θα κληθούν έτσι να καταθέσουν η 24χρονη, οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει ανωμοτί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top