Βιασμός Θεσσαλονίκη: 5 ώρες κατάθεση έδινε ο μετρ που κάλεσε την 24χρονη

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας που στήνει πριβέ πάρτι αναζητούν οι αρχές

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας που στήνει πριβέ πάρτι πολυτελείας, αναζητά η αστυνομία μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας για βιασμό. Οι διωκτικές αρχές έκαναν έρευνες στο σπίτι του μετρ από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ίδιος έδωσε πολύωρη κατάθεση. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο άνδρας που προσκάλεσε στο πάρτι τη Γεωργία

Πρόσωπο κλειδί, που ίσως ανοίξει το δρόμο στις διωκτικές αρχές για την εξάρθρωσή πολυτελούς κυκλώματος μαστροπείας, αποτελεί για την αστυνομία ο δημοφιλής  μετρ της Θεσσαλονίκης. Ο άνθρωπος που είχε τη φήμη ότι στήνει τα καλύτερα κοσμικά πάρτι σε κλαμπ αλλά και σε πριβέ σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων. 

Κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων στον βιασμό της Θεσσαλονίκης

Ο δήθεν φίλος, όπως λέει τώρα η 24χρονη Γεωργία, που την πίεζε αφόρητα με αλλεπάλληλα μηνύματα στο κινητό, να πάει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. 

Ο νεαρός αποχώρησε λίγο μετά τις 18:00 από το αστυνομικό Τμήμα, μετά από κατάθεση που διήρκησε τουλάχιστον 5 ώρες. Όπως είπε ο δικηγόρος του που δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, ο πελάτης του δεν έχει αυτή την στιγμή την ιδιότητα του κατηγορούμενου ή του υπόπτου.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο άνδρας που προσκάλεσε στο πάρτι τη Γεωργία

Αστυνομικοί της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του μετρ στη Θεσσαλονίκη.  Πήραν κινητά τηλέφωνα, λαπτοπ και σκληρούς δίσκους κι αμέσως μετά τον μετέφεραν στη δίωξη οργανωμένου εγκλήματος.  

Οι αστυνομικοί, με βάση τις καταγγελίες, έχουν σχηματίσει ήδη μια πρώτη εικόνα του πως λειτουργεί το κύκλωμα. 

Η έρευνα στο σπίτι του μετρ για τα ροζ κυκλώματα, είχε ως αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας, αλλά κινείται παράλληλα και ανεξάρτητα από την έρευνα της ανακρίτριας για τον βιασμό της κοπέλας. Τα χαράματα, η αστυνομία έκανε ταυτόχρονα άλλες τρεις κατ’ οίκον έρευνες στην Αθήνα στο σπίτι των δύο αδελφών και στα σπίτια των δύο φίλων τους, που πήγαν όλοι μαζί Θεσσαλονίκη για την πρωτοχρονιά. Η ανακρίτρια ζήτησε να κατασχεθούν κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ και από εκείνους. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κάνω έκκληση σε όλες τις κοπέλες να μιλήσουν»

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top