Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι λέει η φίλη της 24χρονης που την συνόδευε στο πάρτι

«Οι περισσότερες γυναίκες μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη»

Βίντεο για την υπόθεση από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η υπόθεση ομαδικού βιασμού 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη εγείρει σειρά ερωτημάτων, τα οποία διερευνούν οι αρχές. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

Μία φίλη της, 17 ετών, που την συνόδευε στο ξενοδοχείο του πάρτι, έδωσε αναλυτική κατάθεση στην αστυνομία για τα όσα έζησαν. 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Mega, η 17χρονη κοπέλα μίλησε για το τι είδαν στο δωμάτιο που έγινε το πάρτι, στο περιστατικό με το περιπολικό που έγινε γνωστό, αλλά και στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το ξενοδοχείο.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

«Φτάσαμε στο δωμάτιο 401, όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά, άντρες ήταν πέντε-έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα».

Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Σχετικά με το περιπολικό που ήρθε στο σημείο, είπε: «λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: ''Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ!'', αφήνοντας υπονοούμενα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο τι έγινε όταν αποφάσισαν να φύγουν. «Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι. Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο», ανέφερε η 17χρονη.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου θα δώσει η 24χρονη

Η 24χρονη στη συνέντευξη που έδωσε στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο δήλωσε πως δεν ήθελε να φύγει από το πάρτι, καθώς ήθελε να γιορτάσει και να διασκεδάσει: «Εγώ σε αυτό το πάρτι πήγα γιατί ήταν μία μέρα δύσκολη για να κάτσω στο σπίτι μου. Έλεγα σε μία φίλη μου "Δεν θέλω να γυρίσω σπίτι. Εσύ έχει πατέρα και μάνα να πας. Εγώ δεν έχω». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top