Βιασμός Θεσσαλονίκη: Καλεσμένη στο πάρτι περιγράφει τι έγινε στη σουίτα

«Υπήρχε μπαρ με ποτά και τζακούζι - Δεν ήταν καλό το κλίμα και φύγαμε»

Φως στην υπόθεση, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, με την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της νεαρής κοπέλας.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν στα χέρια της ανακρίτριας, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αυτό, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, ο οποίος παρέπεμψε στο πρωί της Δευτέρας.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Δεν ελήφθη αίμα εντός 18 ωρών, χάθηκε ένα στοιχείο»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το zinapost.gr, οι Έλληνες επιστήμονες έχουν ολοκληρώσει τον δικό τους έλεγχο στα ουρά της 24χρονης, αλλά δεν πρόκειται να παραδώσουν τα στοιχεία στην ανακρίτρια έως ότου έρθουν τα αποτελέσματα από την Ελβετία.\

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ανακρίτριας οι τοξικολογικές της Γεωργίας

Καλεσμένη στο πάρτι περιγράφει τι έγινε στη σουίτα

Ανάμεσα στα 17 άτομα που βρέθηκαν στη σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ήταν μια η νεαρή κοπέλα, η οποία περιέγραψε τι γινόταν μέσα στη σουίτα.

«Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι», είπε η νεαρή κοπέλα.

Η 24χρονη υποστηρίζει ότι δέχτηκε μήνυμα από τον μετρ του επίμαχου πάρτι, ενώ βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι για ρεβεγιόν: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα να πάω στο πάρτι. Πήγα με δύο φίλες μου κατά τις 03.00 και με υποδέχτηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα» καταλήγει.

Η συγκεκριμένη κοπέλα κάθισε στο πάρτι για κάτι λιγότερο από μία ώρα και έφυγε με την παρέα της, λίγο πριν τις 04.00. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top