Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Δεν ελήφθη αίμα εντός 18 ωρών, χάθηκε ένα στοιχείο»

«Έχουν γίνει παραλείψεις – Εμπιστευόμαστε τις Αρχές» λένε οι δικηγόροι της

«Προς το παρόν θέλω να σας πω ότι εμείς εμπιστευόμαστε τις Αρχές», δήλωσε ο Αθανάσιος Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που έχει καταγγείλει τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε, μιλώντας στο Mega, «η όποια καθυστέρηση, που έγινε, δεν μπορεί να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα».

Ο κ. Ζιώγας σημείως πως η Γεωργία είναι συγκινημένη για τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα και τις κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, «που αντανακλούν τα μηνύματα της κοινωνίας».

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ανακρίτριας οι τοξικολογικές της Γεωργίας

Παράλληλα, σημείωσε πως γίνεται μία έρευνα για κύκλωμα από την υπηρεσία του Οργανωμένου Εγκλήματος: «Είναι μία εξέλιξη μίας δικογραφίας που πιθανολογώ ότι αφορά το οργανωμένο έγκλημα της μαστροπείας».

«Δεν ελήφθη αίμα όπως έπρεπε εντός 18 ωρών»

«Δεν ελήφθη αίμα που έπρεπε να ληφθεί εντός 18 ωρών. Το πρώτο στοιχείο που θα μπορούσαμε να έχουμε έχει χαθεί», δήλωσε, εξάλλου, μιλώντας στον Alpha, o άλλος δικηγόρος της 24χρονης, Νίκος Διαλυνάς.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Μέσα στη σουίτα όπου έγινε το πάρτι

«Εκεί ευθύνεται η μη εξειδίκευση και η άγνοια των αρχών σε αυτού του είδους τα μοντέρνα αδικήματα. Πρέπει άμεσα να κυνηγούμε τον χρόνο αλλιώς τελειώσαμε. Το χάσαμε το αίμα, πάει», πρόσθεσε.

Παράλληλα ο κ. Διαλυνάς, μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε και στην αποστολή των εξετάσεων σε εργαστήριο στην Ελβετία, εκφράζοντας την απορία του.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τις τοξικολογικές

«Υπάρχει το τοξικολογικό εργαστήριο του υπουργείου Δικαιοσύνης και η Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας. Δεν καταλαβαίνω, πώς φεύγει δείγμα ούρων να εξεταστεί σε ένα εργαστήριο; Τι είναι, ιδιωτικό;» σημείωσε.

Παράλληλα, είπε πως «το 2020 ο ίδιος ο προϊστάμενος του τοξικολογικού εργαστηρίου είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι έχουν προμηθευτεί ένα τέλειο μοντέρνο μηχάνημα, με το οποίο εντοπίζεται το χάπι βιασμού από την τρίχα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top