Βιασμός Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τις τοξικολογικές

Για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των τοξικολογικών εξετάσεων, σχετικά με τα όσα κατήγγειλε η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη για τον βιασμό της.        

Βιασμός 24χρονης: «Δε θα κάνω πίσω» - Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης Βάιος Σύρρος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, είναι διάχυτη η αίσθηση ακόμη και στην αστυνομία, ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση του πορίσματος από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η τοξικολογική εξέταση θα δείξει εάν στην 24χρονη κοπέλα δόθηκε κρυφά ναρκωτική ουσία στο ποτό της, το χάπι βιασμού όπως ονομάζεται. 

Βιασμός 24χρονης: Δέχεται απειλές για τη ζωή της και έφυγε από το σπίτι της

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τηλεφώνησε όχι μία, αλλά δύο φορές στον προϊστάμενο των εργαστηρίων, ζητώντας να μάθει το λόγο της καθυστέρησης, για ένα θέμα πρώτης προτεραιότητας, γεγονός που συμβάλλει στο να υπάρχει μια αίσθηση κωλυσιεργίας. 

Θεσσαλονίκη: 24χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε μάλιστα στον προϊστάμενο των εργαστηρίων ότι η αστυνομία πήρε κατάθεση από την κοπέλα την 1η Ιανουαρίου, στις 2 Ιανουαρίου  επελήφθη η ιατροδικαστική υπηρεσία και στις 3 του μηνός τα δείγματα παραδόθηκαν στον ίδιο τον προϊστάμενο, ο οποίος και υπέγραψε την παραλαβή. Από τότε έχουν περάσει 19 ολόκληρες μέρες κι ακόμη δεν έχουν βγει αποτελέσματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top