Βιασμός 24χρονης: «Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο - Ήταν σοκαριστικό»

Τι κατέθεσε μάρτυρας που είδε τη Γεωργία λίγες ώρες μετά το μοιραίο βράδυ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τα κυκλώματα μαστροπείας. Τι είπε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης ανήμερα της πρωτοχρονιάς που καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δύο νέες μαρτυρίες από κοπέλες για το πάρτι στη σουίτα

Σύμφωνα με το grtimes, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του δεύτερου μάρτυρα, ο οποίος μαζί με τον εργοδότη της κοπέλας πήγαν στο γνωστό ξενοδοχείο 20 λεπτά μετά από τηλεφώνημα της ίδιας, όταν ξύπνησε στη σουίτα μετά το μοιραίο βράδυ.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ανάλυση του DNA που βρέθηκε

Γεωργία Μπίκα

Ο μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε στην 5η ανακρίτρια την κακή κατάσταση την οποία βρήκαν την 24χρονη, γύρω στις 11 το πρωί της Πρωτοχρονιας: 

Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Καλεσμένη στο πάρτι περιγράφει τι έγινε στη σουίτα

«Θα πας να τα βάλεις με τους billionaires;»

Νωρίτερα κατέθεσε και ο εργοδότης της Γεωργίας, ο οποίος αποκάλυψε, ότι δέχθηκε απειλές από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας, κάτι που φέρεται να επεσήμανε στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια την Παρασκευή: 

Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε "τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Τι πας να κάνεις, να τα βάλεις με billionaire;»

Ο εργοδότης της 24χρονης περιέγραψε ακόμη την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα, όταν τον ενημέρωσε για το τί της είχε συμβεί.

βιασμός Θεσσαλονίκη

Διαλυνάς: «Ψάρευαν ανήλικες μαθήτριες σε σχολικές εκδρομές»

Η καταγγελία της Γεωργίας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και για νέες καταγγελίες, με τον γνωστό δικηγόρο Νίκο Διαλυνά να κάνει λόγο για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας που «ψάρευε» μέχρι και ανήλικες μαθήτριες.

«Με δέλεαρ την “καλή ζωή”, το εύκολο χρήμα και τη γνωριμία με “επώνυμους”, τα μέλη των κυκλωμάτων της νύχτας φέρεται ότι είχαν στήσει μία επιχείρηση “αλίευσης” μαθητριών που εντόπιζαν κατά τη διάρκεια των πενθήμερων εκδρομών ιδιωτικών λυκείων. Ένας εκ των ιδιοκτητών γνωστού τουριστικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης- ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται ως επικεφαλής ενός από τα κυκλώματα μαστροπείας που, όπως καταγγέλλεται, δρουν στη νύχτα- αναλάμβανε τη διοργάνωση των εκδρομών αλλά και των πάρτι αποφοίτησης. Εκεί, οι άνθρωποί του "ψάρευαν” κοπέλες στις οποίες πλάσαραν ναρκωτικά και όταν διασφάλιζαν τον εθισμό τους, τις προωθούσαν σε πάρτι οργίων και στη συνέχεια στην εκπόρνευση», ανέφερε ο κ. Διαλυνάς.

«Οι πληροφορίες έφθασαν, σταδιακά, στο γραφείο μου από άτομο που φαίνεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον χώρο της νύχτας. Το άτομο αυτό καταγγέλλει συγκεκριμένα πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, μαστροπείας, διακίνησης ναρκωτικών, παράνομου τζόγου και φοροδιαφυγής. Επειδή εγώ σε όλη μου την επαγγελματική καριέρα έμαθα να λειτουργώ με γνώμονα τη διαφάνεια και τη νομιμότητα θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω άμεσα τις εισαγγελικές αρχές», τόνισε ο δικηγόρος.

Ο φάκελος που παρέδωσε ο κ. Διαλυνάς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης και τον Εισαγγελέα Διαφάνειας Θεσσαλονίκης, φέρεται να περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα αλλά και αναλυτικά στοιχεία για τη δράση «κυκλωμάτων της νύχτας», στα οποία εμπλέκονται επώνυμοι επιχειρηματίες, «μπράβοι», αλλά και αστυνομικοί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top