Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Τι πας να κάνεις, να τα βάλεις με billionaire;»

Καταθέτουν σήμερα η 17χρονη φίλη της Γεωργίας και ο φίλος του εργοδότη της

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 23/1/21 για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Με νέες καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζει η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης την έρευνα για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη η 24χρονη Γεωργία σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δύο νέες μαρτυρίες από κοπέλες για το πάρτι στη σουίτα

Την πόρτα του γραφείου της θα περάσουν σήμερα η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας και ο φίλος του εργοδότη της. Η πρώτη είχε συνοδεύσει την καταγγέλλουσα στο πάρτι, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε ενώ ο δεύτερος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά τον φερόμενο βιασμό.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ανάλυση του DNA που βρέθηκε

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα κρίνουν την περαιτέρω δικαστική έρευνα.

Δείγμα ούρων έχει σταλεί και εξετάζεται από εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων συνθετικών ψυχοτρόπων ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν έχουν καταγραφεί από τα ελληνικά εργαστήρια. Το ίδιο εργαστήρι αναμένεται, επίσης, να αναλύσει και να προσδιορίσει το επίπεδο αλκοόλης στον οργανισμό της κοπέλας.

H 24χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον δικηγόρο της- φωτογραφία Eurokinissi

H 24χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον δικηγόρο της- φωτογραφία Eurokinissi

Πόρισμα με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα θα συντάξει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ και θα την αποστείλει στην ανακρίτρια.

Τι κατέθεσε ο εργοδότης της 24χρονης- Οι απειλές που δέχτηκε

Την Παρασκευή, εκτός από την 24χρονη παθούσα, κατέθεσε και ο εργοδότης της, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης ο οποίος συμπαραστέκεται στη νεαρή κοπέλα από την πρώτη στιγμή.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: 5 ώρες κατάθεση έδινε ο μετρ που κάλεσε την 24χρονη

Ο ίδιος, μαζί με τον φίλο του, μετέβησαν στο γνωστό ξενοδοχείο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για να παραλάβουν την 24χρονη ύστερα από τηλεφώνημα της. Ο επιχειρηματίας περιέγραψε στην ανακρίτρια την κατάσταση στην οποία βρήκε την Γεωργία, αλλά και τι του ανέφερε για τον βιασμό της.

Ακόμη, όπως μεταδίδει το grtimes.gr φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ότι δέχτηκε και ο ίδιος απειλές. Ειδικότερα, ανέφερε πως πήγε στο σπίτι του ένας εκ των ιδιοκτητών καφέ -το αφεντικό του μετρ- και τον απείλησε, λέγοντάς του: «Τι πας να κάνεις, να τα βάλεις με billionaire;»

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για κύκλωμα μαστροπείας

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι κατέθεσε σήμερα στον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών και τον Άρειο Πάγο φάκελο με καταγγελίες »για κύκλωμα μαστροπείας.

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς  στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς  στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχει καταγγελία που αναφέρεται σε τρεις ομάδες που δρούσαν στη βόρεια Ελλάδα. Αρχηγός σε μία από αυτές φέρεται να είναι συνιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου, το οποίο διοργάνωνε σχολικές εκδρομές. Σύμφωνα με την καταγγελία, μέσω των εκδρομών γινόταν «αλιεία» ανήλικων κοριτσιών - μαθητριών της Γ' λυκείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top