Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέες καταθέσεις από καλεσμένους στο πάρτι

Σήμερα στις αρχές οι τοξικολογικές εξετάσεις

Στα χέρια των δικαστικών αρχών αναμένεται να φτάσουν σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της πρωτοχρονιάς. 

Οι εξετάσεις αυτές αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδείξουν αν όντως χορηγήθηκε στην κοπέλα ναρκωτική ουσία, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει τον έλεγχο των πράξεών της. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Οι τοξικολογικές της Γεωργίας δίνουν απαντήσεις

Στην περίπτωση μάλιστα που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα αλλάξει και η κατηγορία σε βάρος των εμπλεκόμενων στην υπόθεση. 

 

 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Δεν ήταν σε κακή κατάσταση», δήλωσε μάρτυρας

Χθες κλήθηκε και κατέθεσε ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση ένας από τους καλεσμένους στο πάρτι την επίμαχη νύχτα. 

Βιασμός 24χρονης: «Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο - Ήταν σοκαριστικό»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο άνδρας φέρεται να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με όσα έχει αναφέρει έως σήμερα η Γεωργία. 

«Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θ. Καρατσιώλης.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Τι πας να κάνεις, να τα βάλεις με billionaire;»

Ο ίδιος μάρτυρας φέρεται να έδωσε επίσης στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε εκεί. 

«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις», τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δύο νέες μαρτυρίες από κοπέλες για το πάρτι στη σουίτα

Επίσης σύμφωνα με το Mega, ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο πάρτι φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς με σημαντικές διαφορές από την 24χρονη. 

Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα άτομα που βρίσκονταν στο πάρτι φαίνεται πως ήταν περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και μετά αποχωρούσαν. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Απαντήσεις αναμένονται από τις τοξικολογικές

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τοξικολογικές εξετάσεις από το ελληνικό εργαστήριο του ΑΠΘ και σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα, αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που είχαν σταλεί στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης.

«Χάπι βιασμού»: Μπορεί να προκαλέσει ακόμη και θάνατο

Επιπρόσθετα από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA βρέθηκε στο μανίκι της 24χρονης σπερματική κηλίδα και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της από έναν άνδρα. Στα εσώρουχα και στα επίμαχα σημεία του σώματός της βρέθηκε μόνο δικό της βιολογικό υλικό.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ανάλυση του DNA που βρέθηκε

Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top