Γυναικοκτονία Δάφνη: «Η αστυνομία άκουγε από το τηλέφωνο τον τσακωμό»

Νέα μαρτυρία της γειτόνισσας που κάλεσε την άμεση δράση

Συχνοί ήταν οι τσακωμοί τα τελευταία δύο χρόνια ανάμεσα στον 40χρονο και την 31χρονη σύζυγό του που σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, γιατί, όπως είπε, τη ζήλευε. 

Αυτό είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, η γειτόνισσα, η οποία λίγες μέρες πριν από την άγρια δολοφονία της γυναίκας είχε ειδοποιήσει την αστυνομία γιατί ένας ακόμα καβγάς του ζευγαριού είχε ξεσηκώσει την πολυκατοικία.

Δολοφονία Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης

Η ίδια μέσω των social media αποκάλυψε πως οι αστυνομικοί ήρθαν έξω από την πολυκατοικία κι έφυγαν χωρίς να χτυπήσουν στο διαμέρισμα, από όπου ακουγόταν η γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. .

«Πρακτικά υπήρχαν πάρα πολλοί τσακωμοί. Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι τα δύο τελευταία έτη. Άκουσα πολύ θόρυβο, πολύ ξύλο και επειδή την άκουσα να ζητάει βοήθεια κάλεσα την Άμεση Δράση. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι το περιπολικό θα έρθει σε 25 λεπτά. Ωστόσο επειδή η ένταση του τσακωμού ήταν μεγάλη, ζήτησα από την τηλεφωνήτρια να ακούσει από το δικό μου τηλέφωνο τι γινόταν στο διπλανό σπίτι. Απευθείας μου είπαν να δώσω τα στοιχεία και ότι έρχονται άμεσα», είπε η Σύλβια Μουρούτη.

Έγκλημα στη Δάφνη: Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι γιατί τη ζήλευε

Μέσα στα επόμενα λεπτά οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο έφυγαν χωρίς να επέμβουν. 

«Οι αστυνομικοί άνοιξαν τα παράθυρο κι έφυγαν. Βγήκα στο μπαλκόνι και περίμενα μήπως χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο να τους ανοίξω. Στην αρχή πίστεψα ότι θα έκαναν έναν γύρο στην περιοχή γιατί ενοχλούσε το αυτοκίνητο. Διαψεύστηκα, δυστυχώς όμως. Αυτοί έφυγαν χωρίς να ανέβουν στο σπίτι», πρόσθεσε.

Έγκλημα στη Δάφνη: Ο τελευταίος καβγάς στάθηκε μοιραίος για τη 31χρονη

Ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Νίκος Ρήγας τόνισε πως η σχετική έρευνα που είναι σε εξέλιξη θα αποδείξει αν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί άσκησαν επιμελώς ή όχι τα καθήκοντά τους. 

Έγκλημα στη Δάφνη: Εισαγγελική παρέμβαση για τους 2 αστυνομικούς

Oι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά τις καταγγελίες της γειτόνισσας της 31χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top