Έγκλημα στη Δάφνη: Ο τελευταίος καβγάς στάθηκε μοιραίος για τη 31χρονη

Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επειδή τη ζήλευε, όπως είπε στις αρχές

Ακόμα μια γυναικοκτονία έλαβε χώρα σήμερα στη Δάφνη, όταν 39χρονος άνδρας αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής συζύγου με μαχαίρι του μέσα στο διαμέρισμά τους. 

Έγκλημα στη Δάφνη: Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι γιατί τη ζήλευε

Σύμφωνα με τους γείτονες του ζευγαριού, οι τσακωμοί ήταν συχνοί ανάμεσά τους. Το ζευγάρι φέρεται να καβγάδισε ξανά το πρωί της Παρασκευής και τα πράγματα ξέφυγαν. Ο δράστης, με καταγωγή από την Αλβανία, επιτέθηκε στη 31χρονη σύζυγό του και τη σκότωσε. 

Το διαμέρισμα του ζευγαριού στη Δάφνη / ΙΝΤΙΜΕ

Το ζευγάρι έμενε χρόνια στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη, και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αν και η οικογένεια διατηρούσε ψητοπωλείο στην περιοχή, δεν είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με τους γείτονες. 

Έγκλημα σε διαμέρισμα στη Δάφνη / ΙΝΤΙΜΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άτομα από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας υποστηρίζουν ότι παρόλο που ο δράστης έδινε την εντύπωση ενός ευχάριστου και χαμογελαστού ανθρώπου, ήταν πολύ πιεστικός με τη σύζυγό του. Όπως λένε, δεν την άφηνε να κάνει τίποτα μόνη της. 

Δάφνη: Το χρονικό της δολοφονίας 

Ο δράστης μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον λαιμό και την άφησε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα. Στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία, όπου ομολόγησε το έγκλημα.

Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

Όπως φέρεται να είπε στις Αρχές, ζήλευε την 31χρονη σύζυγό του για αυτό και τη σκότωσε. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή πάνω στο κρεβάτι. 

Η πολυκατοικία όπου έμενε το ζευγάρι / ΙΝΤΙΜΕ

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top