Έγκλημα στη Δάφνη: Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι γιατί τη ζήλευε

Παραδόθηκε ο συζυγοκτόνος - Τη μαχαίρωσε στον λαιμό

Νεκρή έπεσε από τα χέρια του συζύγου της μια γυναίκα στη Δάφνη. Ο 40χρονος άνδρας μετά το έγκλημα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παραδόθηκε στις Αρχές.

Γλυκά Νερά: Γειτόνισσα περιέγραψε πώς ήταν η Καρολάιν τη μοιραία ημέρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος, με καταγωγή από την Αλβανία, την τραυμάτισε θανάσιμα στον λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και την άφησε σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους, όπου και τη βρήκαν αργότερα οι αστυνομικοί.

Όπως φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία, σκότωσε την 31χρονη «γιατί τη ζήλευε». Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

Οι γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα - Από τη Ζωή στη Γαρυφαλλιά

Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τον τελευταίο καιρό υποθέσεις γυναικοκτονίας. Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο πιλότος ομολόγησε ότι έπνιξε την άτυχη Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του μωρού τους. Λίγες ημέρς πριν 30χρονος φέρεται να έσυρε στα βράχια και να πέταξε στη θάλασσα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Σήμερα, ακόμα ένα άγριο έγκλημα έρχεται να προστεθεί στις δολοφονίες γυναικών που πέφτουν νεκρές από τα χέρια των συντρόφων τους. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top