Γλυκά Νερά: Γειτόνισσα περιέγραψε πώς ήταν η Καρολάιν τη μοιραία ημέρα

Νέα κατάθεση προκαλεί ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του πιλότου

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν μετά την κατάθεση μίας γυναίκας που προκαλούν ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του καθ' ομολογίαν δολοφόνου ότι υπήρχε ένταση με τη νεαρή κοπέλα.

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν υποψιαζόταν ότι ο πιλότος την απατούσε»

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού, περιέγραψε πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος. Από την εικόνα που έδινε, δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο στους ισχυρισμούς του δράστη.

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

Γλυκά Νερά: Η δουλειά του πιλότου τις Κυριακές και οι «απειλές»

Στη συνέχεια, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top