Γλυκά Νερά: Η δουλειά του πιλότου τις Κυριακές και οι «απειλές»

Νέα κατάθεση από την «ψυχολόγο» της Καρολάιν στις αρχές

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως μετά τη νέα κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν.

Γλυκά Νερά: Ερωτήματα για τις συναντήσεις του πιλότου πριν τη δολοφονία

Η «ψυχολόγος» της 20χρονης κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα επί τέσσερις σχεδόν, φέρνοντας στην επιφάνεια νέα στοιχεία τόσο για τη ζωή του ζευγαριού όσο και για τη στάση του καθ΄ομολογία συζυγοκτόνου απέναντι της όσο καιρό έπαιζε τον ρόλο του τεθλιμμένου συζύγου.

Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τον Αnt1, η «ψυχολόγος» φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή της σημαντικές πληροφορίες για όσα συζήτησαν τις στις 20 συνεδρίες που έκαναν, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αποκάλυψε και τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Γλυκά Νερά: «Μίλησαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πιλότου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να ανέφερε ότι ο πιλότος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, όμως όταν βγήκε από το γραφείο αυτός, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να τον χωρίσει και ζήτησε βοήθεια, καθώς ένιωθε εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν φέρεται να της είπε:

Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Επίσης, σύμφωνα με τον Alpha, η Καρολάιν φέρεται να αποκάλυψε στην «ψυχολόγο» ότι ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από τη συζυγική κατοικία, και χαρακτήρισε τον πιλότο ως άνθρωπο αυταρχικό.

Μάλιστα, η 20χρονη φέρεται να είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για τη ζωή του πιλότου, ο οποίος τής έλεγε ότι πήγαινε για δουλειά ακόμα και τις Κυριακές, ενώ ήξερε ότι δεν δούλευε, ενώ είχε εκφράσει και την ανησυχία της για τη σχέση του με άλλα πρόσωπα.

Γλυκά Νερά: Οι μαρτυρίες τριών γυναικών για το παρελθόν του πιλότου

Γλυκά Νερά πιλότος

Γλυκά Νερά: Η «ψυχολόγος» είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα

Η σύμβουλος ψυχική υγείας φέρεται να δήλωσε ότι είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη από αγνώστους λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, ώστε να μην αποκαλύψει τίποτα για την υπόθεση.

Επίσης, σύμφωνα με όσα φέρεται ότι κατέθεσε, λίγε ημέρες πριν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο πιλότος την είχε επισκεφτεί στο γραφείο της, όπως η ίδια κατέθεσε και παριστάνοντας τον συντετριμμένο προσπάθησε να της αποσπάσει τις σημειώσεις που είχε για την Καρολάιν, ρωτώντας την μάλιστα αν προτίθεται να τις καταθέσει στις αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top