Γλυκά Νερά: Ερωτήματα για τις συναντήσεις του πιλότου πριν τη δολοφονία

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας από τους πρώτους που θα καταθέσουν στον ανακριτή

Το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τις εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά/ (8/7/21)

Η έρευνα για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, συνεχίζονται. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή ο πιλότος, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία στα οποία θα κληθεί να δώσει απαντήσεις. Όπως όλα δείχνουν μία από τους πρώτους μάρτυρες που θα καταθέσουν είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση εις βάρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Η συγκεκριμένη γυναίκα, λόγω του επαγγέλματός της, ήξερε αρκετά πράγματα για την προσωπική ζωή της 20χρονης αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται πως ήδη έχει αποκαλύψει πολύ σημαντικές πληροφορίες. Μία από αυτές, είναι και το ότι ο σύζυγος της Καρολάιν είχε εγκατεστημένη στο κινητό του μια εφαρμογή που έβλεπε που είναι η 20χρονη ανά πάσα στιγμή. 

Η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαίου του 2021

Οι έρευνες πλέον έχουν επικεντρωθεί στο να αποδείξουν αν το έγκλημα έγινε όντως «εν βρασμώ ψυχής», όπως υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης ή αν επρόκειτο για προμελετημένο έγκλημα. 

Γλυκά Νερά: Τρίτο πρόσωπο στο «κάδρο» των Αρχών - Τι απαντά η 40χρονη

Οι κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του δράστη, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, φαίνονται ύποπτες στην αστυνομία, γι’ αυτό και έχει ζητηθεί άρση του τραπεζικού του απορρήτου.

Ερωτήματα υπάρχουν και για την αγορά του οικοπέδου, η οποία πραγματοποιήθηκε με λεφτά της οικογένειας της Καρολάιν. Λίγες μέρες πριν το στυγερό έγκλημα, όμως, ο 33χρονος έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του. 

Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» οι συναντήσεις του πιλότου λίγο πριν τη δολοφονία

Άλλο ένα στοιχείο που επανεξετάζεται από τις αρχές είναι το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού, με το οποίο θα φανούν τυχόν διαφορές στις συναντήσεις του δράστη, τις εξόδους του και τη συμπεριφορά του λίγες ημέρες πριν το μοιραίο βράδυ. 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ανακάλυψε παράνομες δραστηριότητες του 33χρονου»

Πάντως, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο σύζυγος της Καρολάιν έκανε αυτοματοποιημένες κινήσεις μετά το έγκλημα, οι οποίες δε δείχνουν μετάνοια για την πράξη του, κάτι που συνήθως συμβαίνει στις «εν βρασμώ» δολοφονίες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top