Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ανακάλυψε παράνομες δραστηριότητες του 33χρονου»

Daily Mail και Sun υποστηρίζουν ότι τη σκότωσε για να μη μιλήσει

Νέα τροπή στη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά δίνουν τα βρετανικά μέσα, καθώς δημοσιεύματα που επικαλούνται τις ελληνικές αρχές, αναφέρουν πως ο 33χρονος πιλότος ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες, τις οποίες ανακάλυψε η σύζυγός του και γι’ αυτό τη σκότωσε.

Συγκεκριμένα η Daily Mail και η Sun αναφέρουν ότι ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος εκτελούσε με το ελικόπτερο δρομολόγια για τη μεταφορά λαθραίων ναρκωτικών για καρτέλ.

Γλυκά Νερά: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το κίνητρο του δράστη

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τα οικονομικά του 33χρονου, καθώς ο πλούσιος τρόπος ζωής του φέρεται να είχε προκαλέσει υποψίες. 

Τα βρετανικά μέσα αναφέρονται στις πολυτελείς διακοπές που είχε κάνει πρόσφατα το ζευγάρι στο Ντουμπάι, η αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι, αξίας 50.000 ευρώ και η ανέγερση του σπιτιού του, αξίας 160.000 ευρώ. 

Το δημοσίευμα της Sun υποστηρίζει πως οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν, εκτιμούν ότι η άτυχη μητέρα έμαθε για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της και του είχε εκφράσει την αποδοκιμασία της. 

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου αφότου έπνιξε την Καρολάιν

Επικαλείται επίσης πηγή, η οποία αποκάλυψε πως ο πιλότος ασκούσε όλο και μεγαλύτερο έλεγχο στη σύζυγό του και είχε φτάσει στο σημείο να τοποθετήσει εφαρμογή παρακολούθησης στο κινητό της τηλέφωνο. 

Η ίδια πηγή ανέφερε πως την συνόδευε στις συνεδρίες θεραπείας γιατί φέρεται να φοβόταν ότι θα αποκάλυπτε όσα γνώριζε. 

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δήλωσε στη The Sun ότι η κόρη του είχε μια ισχυρή αίσθηση του σωστού και του λάθους και σίγουρα θα είχε απειλήσει τον σύζυγό της ότι θα πει την αλήθεια, αν είχε ανακαλύψει ότι εμπλεκόταν σε κάτι παράνομο. 

Γλυκά Νερά: «Έρχονται εκπλήξεις» - Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της «ψυχολόγου»

Τέλος υποστήριξε πως ο ίδιος πίστευε ότι υπήρχε μία βάση στις φήμες που κυκλοφορούσαν στον ελληνικό Τύπο για εμπλοκή του 33χρονου με λαθρεμπόριο ναρκωτικών. 

Γλυκά Νερά: Το ημερολόγιο της Καρολάιν με τους κωδικούς

Την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη υπαινίχθηκε πως η Καρολάιν πιθανόν να είδε κάτι που τη συγκλόνισε. 

Γλυκά Νερά: «Βρέθηκε και άλλο ημερολόγιο της Καρολάιν κρυμμένο στο σπίτι»

Η Sun επίσης επιμένει στην ύπαρξη και δεύτερου ημερολογίου, στο οποίο η 20χρονη χρησιμοποιούσε κωδικοποιημένους όρους για να καταγράφει την καταχρηστική συμπεριφορά του συζύγου της. Ωστόσο ο 33χρονος διαψεύδει ότι υπάρχει τέτοιο ημερολόγιο. 

Γλυκά Νερά: «Πήγε στην Κρήτη έναν μήνα πριν για να νοικιάσει σπίτι»

Ο ίδιος στην απολογία του ανέφερε πως σκότωσε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης, όταν εκείνη του είπε ότι θα τον αφήσει. 

Πάντως Έλληνες αστυνομικοί υπαινίχθηκαν δημόσια πως πιστεύουν ότι το κίνητρο του πιλότου ήταν διαφορετικό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top