Γλυκά Νερά: «Πήγε στην Κρήτη έναν μήνα πριν για να νοικιάσει σπίτι»

Ήταν μαζί με άτομο του αντίθετου φύλου, ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Όσα είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, σήμερα, στον Ant1

Η Εισαγγελία Ανηλίκων καλείται να αποφασίσει σήμερα ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ενώ τα ερωτήματα για το πρωτοφανές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εξακολουθούν να είναι πολλά.

Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, ενώ έκπληξη προκαλεί η ψυχραιμία του τόσο μετά το έγκλημα και το «στήσιμο» της ληστείας, όσο και κατά την ομολογία του.

Γλυκά Νερά: Από κοινού επιμέλεια της Λυδίας ζητούν οι γονείς του πιλότου

«Αναπαράσταση και αυτοψία στον χώρο του σπιτιού με την παρουσία του κατηγορουμένου» πρότεινε γι’ ακόμη μια φορά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στον Ant1. Kάτι τέτοιο θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου, όπως είπε.

Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του 32χρονου συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Κατερινόπουλος στο ενδεχόμενο ύπαρξης τρίτου προσώπου στην υπόθεση και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ταξίδι στη Σούδα με σκοπό την ενοικίαση σπιτιού, έναν μήνα πριν από το δολοφονία.

«Έγινα δέκτης πληροφορίας, -που δεν μπορώ να διασταυρώσω, ούτε έχω την αρμοδιότητα-, ότι κάποιος από το ζευγάρι εν μέσω κορωνοϊού, τον Απρίλιο, πήγε στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι. » είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κατερινόπουλος.

O καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν

O καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν

Ο ίδιος ανέφερε ότι το εν λόγω ταξίδι έγινε στις 10 ή 12 Απριλίου, μία περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς. «Ας πάνε να βρουν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που αναγνώρισε το πρόσωπο. Μπορεί η πληροφορία αυτή που έφτασε σε μένα, να έχει φτάσει και στις Αρχές» συμπλήρωσε. 

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δε νοικιάστηκε το σπίτι», είπε χωρίς να διευκρινίζει αν επρόκειτο για την Καρολάιν ή για τον πιλότο. 

Γλυκά Νερά: Υποψίες για ύπαρξη συνεργού - Μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

«Το να φτάσει κάποιος τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ακόμα κι όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, όταν υπάρχει ένα παιδί, δεν επιλέγει να πάει τόσα χιλιόμετρα μακριά. 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε ότι δεν πιστεύει τα κίνητρα που επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος ενώ σχολίασε ότι ούτε «ένας πρωτοετής δε θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top