Γλυκά Νερά: Υποψίες για ύπαρξη συνεργού - Μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

Τι ανέφερε ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο πιλότος μετά τον φόνο της Καρολάιν- κεντρικό δελτίο Star 23/6

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από την Τρίτη ο καθ’ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Στο μεταξύ, σήμερα συνεδριάζει η Εισαγγελία Ανηλίκων για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν θα καταθέσει αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. 

Γλυκά Νερά: Στη φυλακή ο πιλότος - «Βάλτε με να δουλέψω να περνάει η ώρα»

Μετά την πολύωρη απολογία του συζύγου της άτυχης κοπέλας και τα ερωτήματα που δέχτηκε από τις ανακριτικές αρχές για το πώς τη σκότωσε και πώς έστησε το σενάριο της «ληστείας», πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν, τόσο για τον τρόπο που έδρασε ο 32χρονος πιλότος όσο και για τα κίνητρα του ή ακόμα και για το αν υπήρξε εμπλοκή τρίτου προσώπου στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Γλυκά Νερά: Το πρώτο πράγμα που έκανε ο πιλότος μετά τον φόνο της Καρολάιν

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, αφήνει να εννοηθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις του ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Γλυκά Νερά: Το μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

«Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση», είχε αναφέρει ο κ. Κατερινόπουλος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Γλυκά Νερά: Τα χίλια πρόσωπα του συζυγοκτόνου - «Τι λένε έξω για μένα;»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «OnTime», στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της, με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο 32χρονος καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη μεταγωγή του στις ανακριτικές αρχές- Eurokinissi

Ο 32χρονος καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη μεταγωγή του στις ανακριτικές αρχές- Eurokinissi

Ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει ανοιχτά τις υποψίες του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προέβη σε νέες αποκαλύψεις για το σπίτι στη Σούδα και για το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού και στην κυπριακή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

«Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι», σχολίασε.

Γλυκά Νερά: Υπήρχε «συνεργός» στο έγκλημα;

Ο δράστης υποστήριξε στην ομολογία του ότι ήταν εν βρασμώ, πως δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα και πως έδρασε μόνος του. Είπε ακόμη πως «έστησε» τη ληστεία με γνώμονα το παιδί του, που δεν ήθελε να το αφήσει χωρίς γονείς, την ίδια μέρα. 

Γλυκά Νερά: Υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν;

«Είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη. Στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα  θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο» σχολίασε ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, σχετικά με τους ισχυρισμούς του πιλότου. 

Ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε πως δεν είχε πειστεί ότι ο σύζυγος δεν είχε σχέση με το έγκλημα. «Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί» είπε. 

Η άτυχη Καρολάιν αγκαλιά με την κόρη της

Η άτυχη Καρολάιν αγκαλιά με την κόρη της

Όσον αφορά στην ύπαρξη συνεργού, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε ότι δεν πιστεύει ότι στον χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπήρχαν άλλα πρόσωπα έξω από τη μεζονέτα, που ενδεχομένως να έπαιξαν ρόλο για να φτάσει ο πιλότος στη δολοφονία.

«Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» τόνισε ο κ.Κατερινόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top