Γλυκά Νερά: Το πρώτο πράγμα που έκανε ο πιλότος μετά τον φόνο της Καρολάιν

Δεν έκανε καμία προσπάθεια να την επαναφέρει - «Δεν είμαι τέρας»

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν στον 32χρονο συζυγοκτόνο από ανακριτή και εισαγγελέα ήταν καταιγιστικές καθώς το απολογητικό του υπόμνημα ήταν γεμάτο κενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε επιμονή από την πλευρά των δικαστικών λειτουργών να μάθουν ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο κατηγορούμενος μόλις σκότωσε την Καρολάιν. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπέστη σοκ αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι δικαστικοί λειτουργοί και επέμειναν.

Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος τοποθέτησε το παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Το πρώτο πράγμα που έκανε αμέσως μετά, όπως φέρεται να ομολόγησε ο ίδιος, ήταν να σκοτώσει τη Ρόξυ, το σκυλάκι της οικογένειας. 

Δεν έκανε καμία προσπάθεια να επαναφέρει την Καρολάιν

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε τη στιγμή του φόνου λέγοντας ότι είχε το ένα χέρι του στην πλάτη της συζύγου και το άλλο κάτω από το μαξιλάρι της. Δεν σταμάτησε να την πιέζει ακόμα κι όταν οι αντιστάσεις της μειώθηκαν.

Οι δικαστικοί λειτουργοί επέμειναν να μάθουν τι έκανε ο πιλότος μόλις η κοπέλα σταμάτησε να κινείται. Εκείνος φέρεται να απάντησε κυνικά ότι κατάλαβε πως είχε πεθάνει.

Γλυκά Νερά: Στη φυλακή ο πιλότος - «Βάλτε με να δουλέψω να περνάει η ώρα»

Στις επίμονες ερωτήσεις αν γύρισε το σώμα της ώστε να ακούσει την καρδιά της ή να της κάνει μαλλάξεις, αν της έδωσε το φιλί της ζωής ή αν έκανε οποιαδήποτε προσπάθεια να την επαναφέρει, η απάντηση ήταν αρνητική. 

Πιλότος: «Δεν είμαι τέρας»

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ακόμα και λίγες ώρες πριν από την προφυλάκιση του, ο κατηγορούμενος φάνηκε να έχει μια αγωνία για την εικόνα του επιχειρώντας να αποτινάξει τον χαρακτηρισμό του στυγερού δολοφόνου λέγοντας συνεχώς ότι του αξίζει να τιμωρηθεί αλλά δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top