Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος τοποθέτησε το παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Οι απαντήσεις που έδωσε ο συζυγοκτόνος στον ανακριτή

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που είχε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος σύζυγος της Καρολάιν με τον ανακριτή. Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου εξασφάλισαν τα όσα είπε ο συζυγοκτόνος για το αποτρόπαιο έγκλημα αλλά και για το σκηνικό ληστείας που έστησε στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Στη φυλακή ο πιλότος - «Βάλτε με να δουλέψω να περνάει η ώρα»

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία του 32χρονου πιλότου που έγινε την Τρίτη, διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες. Κρίθηκε προφυλακιστέος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Γιατί τοποθέτησε το παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα

Στην ερώτηση του ανακριτή για το «πώς συνδυάζεται η αγάπη σας προς το παιδί όπως λέτε στις καταθέσεις σας με την κίνησή σας να τοποθετήσετε το παιδί δίπλα στη νεκρή σύζυγό σας», ο πιλότος απάντησε:

«Τοποθέτησα το παιδί στο συγκεκριμένο σημείο όχι γιατί η κίνησή μου θα εξυπηρετούσε σε κάτι το σκηνικό ληστείας αλλά προκειμένου να διασφαλίσω ότι το παιδί θα ήταν ασφαλές μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Το παιδί ήταν εξοικειωμένο να κοιμάται σε εκείνη τη θέση μεταξύ της μητέρας του και του λίκνου καθώς δεν υπήρχε περιθώριο να πέσει από το κρεβάτι ούτε να κινδυνεύσει. Καταλαβαίνω πόσο άσχημα δείχνει αυτό που έκανα αλλά με το θολωμένο μου μυαλό και λόγω έλλειψης κάθε άλλης επιλογής, θεώρησα πως αυτή θα ήταν η πιο ασφαλής θέση για το παιδί».

Γιατί η Καρολάιν έψαχνε για σπίτι

Στην ερώτηση για το «πώς εξηγείτε ότι η σύζυγός σας αναφέρει ότι στις 3/07/2020 βρήκε κάποιο άλλο σπίτι και πώς ότι στις 11/05/2021 έκανε αναζήτηση δωματίου στο Booking», ο κατηγορούμενος απάντησε:

Γλυκά Νερά: Σε VIP πτέρυγα ο πιλότος - Με ποιους είναι στο ίδιο κελί

«Στις 3.07.2020 το παιδί μας νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι και το επισκεπτόμασταν πρωί και απόγευμα. Εγώ την ίδια περίοδο είχα και πτήσεις και γύρναγα το βράδυ, με αποτέλεσμα η σύζυγός μου να νιώθει αρκετά πιεσμένη. Μου είχε αναφέρει ότι είχε βρει ένα διαμέρισμα κοντά στην κλινική ώστε να μπορεί να πηγαίνει με τα πόδια να επισκέπτεται το μωρό. Δεν είχε την έννοια ότι θα αποχωρούσε μόνιμα από την συζυγική στέγη. Την αναζήτηση ξενοδοχείου στις 11.05.2021 τη συνδέω με ότι ήδη μου είχε πει να κρατήσω το παιδί την επόμενη ημέρα και πως ήθελε να μείνει μόνη της καθώς και πως το ίδιο βράδυ μου είχε πει να μην ανεβάσω το παιδί στην κρεβατοκάμαρα».

Γιατί ο πιλότος έλεγξε τα emails του μετά τη δολοφονία

Ο ανακριτής ρώτησε επίσης «για ποιον λόγο όταν στήσατε το σκηνικό ληστείας είχατε μαζί σας το κινητό τηλέφωνο και για ποιον λόγο στις 04:36 ελέγχετε τα mail σας». Ο πιλότος απάντησε:

«Το κινητό απλά το είχα πάνω μου χωρίς αυτή η κίνηση να εξυπηρετεί κάτι ενώ ο λόγος που μπήκα στα mail μου ήταν γιατί μου είχε έρθει ένα mail από τη σύζυγό μου, το οποίο ήταν το mail με το περιεχόμενο ''you are stupid'' (είσαι ανόητος)».

Γιατί «τύφλωσε» την κάμερα της μεζονέτας

Μεταξύ άλλων, ο ανακριτής ρώτησε «πώς εξηγείτε το γεγονός ότι η τελευταία εγγραφή γίνεται 1.19 και 22 δευτερόλεπτα και μετά δεν υπάρχει άλλη λειτουργία της κάμερας; Μήπως αυτό δείχνει αφαίρεση κάρτας μνήμης της κάμερας σε χρόνο πριν από τον θάνατο;». Ο 32χρονος απάντησε:

Γλυκά Νερά: «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

«Η κάμερα κατέγραφε σε 24ωρη βάση και δεν είχαμε ενεργοποιήσει ποτέ τον ανιχνευτή κίνησης στον χώρο. Για να υπάρχει σύνδεση με την κάμερα έπρεπε να υπάρχει κάποια σύνδεση χρήστη με την κάμερα. Εφόσον δεν υπήρξε κάποια ενέργεια από κάποιον χρήστη, είναι λογικό η κάμερα να μην καταχωρίσει τίποτα μετά την 1.19 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κάρτα αφαιρέθηκε σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top