Γλυκά Νερά: Σε VIP πτέρυγα ο πιλότος - Με ποιους είναι στο ίδιο κελί

Θα προαυλίζεται με τους Μαζιώτη, Φουρθιώτη και Βλαστό

Στον Κορυδαλλό ο 32χρονος πιλότος για την δολοφονία της Καρολάιν. Γιατί μεταφέρθηκε εκεί. Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (22/6)

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε χθες ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν. Ο άνθρωπος που έπνιξε με τα χέρια του τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία.

Γλυκά Νερά: Στον Κορυδαλλό ο συζυγοκτόνος - Ρίχνει ευθύνες στην Καρολάιν

Ο 32χρονος δεν έπεισε τον ανακριτή, παρόλο που ζήτησε συγνώμη και έδειξε μεταμέλεια, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα και όλα έγιναν εν βρασμώ.

Γλυκά Νερά: Προκλητικός ο πιλότος - Ζήτησε να μην προφυλακιστε

Μετά τη χθεσινή απόφαση του εισαγγελέα, ο πιλότος οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό και κρατείται στην 6η πτέρυγα, που θεωρείται «VIP», καθώς είναι ήσυχη και υψίστης ασφαλείας. 

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ζήτησε να καταθέσουν συγγενείς και φίλοι

Γλυκά Νερά

Οι αρχές αποφάσισαν να τον μεταφέρουν εκεί και όχι σε κάποια άλλη πτέρυγα με «σκληρούς» κακοποιούς, καθώς υπήρξαν φόβοι για τη σωματική του ακεραιότητα και τον άγραφο νόμο των φυλακών.

Μαζί του στο ίδιο κελί βρίσκονται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, ένας κρατούμενος για λαθρεμπορία και ένας κρατούμενος για ναρκωτικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ίδια πτέρυγα με τον πιλότο βρίσκονται ο Παναγιώτη Βλαστός, ο Νίκος Μαζιώτης και ο Μένιος Φουρθιώτης, με τους οποίους και θα προαυλίζεται. 

Ο 32χρονος με το που έφτασε στον Κορυδαλλό υπεβλήθη σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό, και σήμερα αναμένεται να συναντήσει τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top